vacature tweetalig product manager infrastructuur - FEBE - IGV

Gepubliceerd op 30-06-2017 15:31

bij FEBE te Brussel

Vacature:

Deze vacature werd ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

FEBE is de federatie van de Belgische prefab betonindustrie. Ze streeft ernaar gunstige voorwaarden te creëren voor de lidbedrijven en hun gemeenschappelijke doelstellingen op een kwaliteitsvolle en professionele manier te behartigen.

Wij zijn op zoek naar een Tweetalig (fr/nl) Product Manager Infrastructuur (m/v) 

om in ons klein en dynamisch team de ontwikkelingen met betrekking tot betonnen buizen, waterzuivering en verhardingen op de voet te volgen en het gebruik van deze geprefabriceerde betonnen oplossingen in heel België te promoten.


• Kan je je weg vinden in lastenboeken en weet je waar kansen liggen voor prefab beton?
• Ben je een goede communicator en ben je in staat om in werkgroepen net díe punten te accentueren die mensen verenigen?
• Ben je bereid om het gezicht van FEBE te worden als het om infrastructuurproducten gaat?
Dan ben jij onze kandidaat! We zijn niet op zoek naar de grote technieker. Wel naar iemand die de techniek begrijpt en van daaruit kansen ziet voor prefab beton in infrastructuur en die de mening van de Belgische fabrikanten in diverse werkgroepen en commissies kan verdedigen.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op (sma@febe.be) om te kijken in welke mate jouw ambities en vaardigheden een aanvulling zijn op onze bestaande kwaliteiten.

FEBE, Federatie van de Betonindustrie

Vorstlaan 68

1170 Brussel (Watermaal-Bosvoorde)

Tel 02 735 80 15

Fax 02 734 77 95

febe.be/nl/contact
vorige    overzicht   volgende