vacature adjunct technisch verantwoordelijke - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 19-06-2017 15:55

Bij Colas Belgium te Brussel

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Werken aan wegen en autosnelwegen, tramsporen, containerterminals, luchthavens, parkings, sportcomplexen: Colas Belgium draagt bij tot het succes van boeiende projecten voor de openbare en particuliere markt.

Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk van afdelingen, een uitgebreide technische expertise, industriële en logistieke middelen die de volledige productieketen omvatten en krachtige instrumenten inzake onderzoek en ontwikkeling. Daardoor kunnen we onze klanten kwaliteitsvolle materialen en concurrentiële diensten aanbieden.

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken,  voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

Adjunct technisch verantwoordelijke (M/V)

Functieomschrijving:

Je beheert, volgt op en bouwt verder aan de CE-certificatie van onze labo's in Colas  Belgium.
Je staat in contact met de verschillende besturen, -CST Magny, het certificatie-organisme COPRO en helpt mee met de technische ondersteuning van de labo’s. 
Verder vertegenwoordig je Colas Belgium in bepaalde werkgroepen. Als laatste verdiep je jezelf in het efficiënter maken van bestaande databases/Excel-files en het aanmaken hiervan.

Gezocht profiel:

Je genoot een hogere opleiding (Bachelor of Master) Industrieel Ingenieur, bij voorkeur bouwkunde of chemie. Je hebt zowel in het Nederlands als in het Frans een perfecte kennis en kan vlot overweg met de courante MS Office programma's. Geduldig, pragmatisch, ordelijk, sociaal, organisatorisch ingesteld, accuraat, gestructureerd en proactief zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.  Je bent flexibel en hebt geen 9 to 5 mentaliteit daar er vaak verplaatsingen moeten gebeuren naar Limburg, Antwerpen, Brabant en Henegouwen.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

Daan Van den Broeck

job@colas.be 

02/482.06.50

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende