vacature gietasfaltarbeider regio Brugge - Mobilmat - IGV

Gepubliceerd op 28-05-2018 15:02

bij Mobilmat te Drongen

Vacature:

Deze vacature werd ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

  

 

 

 

 

GIETASFALTARBEIDER (BRUGGE)

Functieomschrijving

Bedrijfsinfo

Aswebo werd opgericht in 1947 en is het acroniem voor Asfalt, Wegenis- en Bouwwerken. Tussen 2010 en 2016 groeide Aswebo na een aantal gericht uitbreidingen (Aannemingen Van Wellen, AMV Wegenbouw en Kumpen) uit tot een van Belgiës meest toonaangevende aannemingsbedrijven in wegenbouw. Naast onze kernactiviteit als wegenbouwer en asfaltproducent leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Aswebo-groep dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.

Functie

Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien.

U wordt tewerkgesteld als gietasfaltarbeider bij werven verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van gietasfalt op verscheidene plaatsen binnen verschillende projecten. Gietasfalt is een waterdicht type asfalt dat wordt toegepast als verharding op parkeerdaken, brugdekken, voet- en fietspaden, etc. U vertrekt dagelijks met het firmavervoer van thuis naar de werf en omgekeerd. Als gietasfaltarbeider presteer je vaak overuren en werk je soms 's nachts, in het weekend en tijdens het bouwverlof. Overuren worden gerecupereerd bij slecht weer of tijdens de winterperiode. De job is fysiek belastend waardoor je dus geen rug- of lichamelijke problemen mag hebben.

Interne opleiding voorzien. Je werkt in één van de twee teams van telkens 5 gietasfaltarbeiders. Toffe werksfeer. Firmavervoer (camionette) van en naar de werven.

Je woont in de regio Brugge-Oostkamp-Beernem

Solliciteren, meer info:

https://www.willemen.be/nl/vacature/gietasfaltarbeider-regio-brugge-mobilmat
vacature, gietasfaltarbeider, gietasfalt, Beernem, Oostkamp, Brugge, job, Aswebo
vorige    overzicht   volgende