vacature onderhouds- storingstechnieker - Ebema

Gepubliceerd op 15-01-2017 16:35

bij Ebema te Zutendaal

Vacature:

Ebema is een producent van hoogwaardige betonproducten die geperst of gegoten worden. Van klinker over megategel tot maatwerk. We werken volgens het motto 'Creativity makes the difference'. Sinds haar oprichting in 1946 kent Ebema een permanente groei. Momenteel stelt Ebema meer dan 220 mensen tewerk en realiseert deze ploeg van competente medewerkers een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro.

Werken bij een trendsetter en groeibedrijf is inspirerend en boeiend, en nodigt uit tot creativiteit en initiatief. Ben jij oplossingsgericht en ondernemend? Voel jij je aangetrokken om in een dergelijke omgeving het beste in je boven te halen? Dat treft, want Ebema groeit en zoekt naar nieuwe medewerkers. Voor onmiddellijke indiensttreding zijn we op zoek in onze vestiging in Zutendaal naar een:

ONDERHOUDS-STORINGSTECHNIEKER

Functie
• Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines.
• Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn.
• Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties.

Profiel
• Je beschikt over een A2 diploma (of gelijkwaardig door ervaring), hebt een goede technische kennis en bent geboeid door machines.
• Kennis van PLC is een pluspunt.
• Enkele jaren ervaring op het vlak van opsporen van storingen en onderhoud van machines is een pluspunt.
• Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig en gedreven.

Ons aanbod:

Een verantwoordelijke functie waarbij initiatief en inspraak worden aangemoedigd, de mogelijkheid om mee te groeien in een stabiel bedrijf met toekomstplannen en een salaris in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheid.

Interesse?
Stuur dan snel je sollicitatiebrief met CV door naar Ebema nv, t.a.v. Jourik Meus, Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal of naar jourik.meus@ebema.be. Uiteraard kan je ook telefonisch contact opnemen voor bijkomende informatie op
089/61 00 42.
 

www.ebema.be/nl/vacatures/19/Onderhouds-storingstechnieker
vorige    overzicht   volgende