vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature verantwoordelijk calculatie infra - Colas Belgium

Publicatiedatum: 07-11-2018 08:25
regio Antwerpen en Limburg - bij Colas Belgium

Vacature:

verantwoordelijk calculatie infra (M/V)

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

 

verantwoordelijk calculatie infra (M/V)

Functieomschrijving
Je neemt de leiding van het studiebureau. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het studiebureau, zoals het aansturen van het calculatieteam, planning/werkverdeling.  Daarnaast bereken je op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten.
Je analyseert bestekken en plannen, onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en openbare besturen en maakt begrotingen op. Je stelt het volledige calculatiedossier en de uitgaande offerte op en zorgt voor een efficiënte dossieroverdracht naar aankoop en uitvoering.

 

Profiel
° Je ben een Ingenieur bouwkunde (industrieel / burgerlijk of gelijkwaardig door ervaring) met een aantal jaren relevante ervaring.
° Nederlandstalig met een basiskennis van het Frans

 ° Je bent sterk in plannen en organiseren, flexibel ingesteld, analytisch en stressbestendig.
° Je hebt zin voor initiatief, oog voor details en kan nauwkeurig werken.
° Leiding geven, people-management
° Je hebt kennis van bouwmaterialen, berekeningen en rendementen

Aanbod
Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

job@colas.be

https://www.colas.be/nl/human-resources/vacatures/alle/449-verantwoordelijke-calculatie-infra
vacature, infra, calculatie, Colas Belgium, Antwerpen, Limburg, wegenbouw, ingenieur, bouwkunde
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties