vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Over Ons

wegenbouw.be

De website wegenbouw.be is de digitale toegang naar de grondverzet, water- en wegenbouwsector. Synergie tussen GWW-ervaring en internetkennis

 

Wegenbouw.be BVBA is gespecialiseerd in het leveren van Internet en Communicatie Technologie voor de Grondverzet, Weg- en Waterbouw sector. Wij zijn een onafhankelijke Belgische organisatie, in 2004 ontstaan, uit synergie tussen sectorervaring en internetkennis. Wij exploiteren, in samenwerking met het Nederlandse Entreeding.com (opgericht in 2000), op succesvolle wijze sectorspecifieke internetportalen en leveren nog andere producten & diensten, allemaal toegespitst op het efficiënter voeren van bedrijfsprocessen binnen onze sector.

Met een eigen IT afdeling kunnen wij snel inspelen op wensen van onze klanten en veranderingen in de markt. Wij hechten bijzonder veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact. Daarom zijn we als ICT bedrijf ouderwets telefonisch bereikbaar en gaan we graag naar onze klanten toe. Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek, wij helpen u graag!

 

Overzicht producten en internetportalen:
wegenbouw.be De vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk, riolering & civiele werken in België
bestratingsgids.be De website met een overzicht van de verschillende mogelijkheden die er bestaan voor de inrichting rondom uw woning of bedrijf.
entreeding.com De digitale entree naar de Grondverzet, Water- en Wegenbouw sector (NL)
   
   
   
   


Naast de exploitatie van de eigen internet portals, ontwikkelen en beheren wij ook een groot aantal websites voor derden. Wenst u een vrijblijvende prijsofferte voor een eigen website, contacteer ons: Tel: +32 3 289 61 78 - info@wegenbouw.be

advertenties

advertenties