vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Knikmops.be viert 30 jarig bestaan met opendeurdag op 12 oktober

Publicatiedatum: 30-09-2019 10:08

Producent Gebroeders Geens nv uit Hoogstraten viert haar 30 jarig bestaan met een opendeurdag op zaterdag 12 oktober 2019. Het Belgisch familiebedrijf focust zich op het produceren van de multifunctionele Rollmops en Knikmops en de bijhorende aanbouwdelen. Ben je benieuwd hoe dit productieproces van plaat tot Knikmops verloopt? Kom dan zeker en kijkje nemen tijdens de opendeur.

Knikmops zag het levenslicht in 1998 als grotere broer voor de Rollmops lijn. De eerste Knikmops wordt terug opgeknapt ter ere van het 30-jarige bestaan van Gebroeders Geens nv. Het 21-jarige prototype staat symbool voor een nieuwe wind doorheen het familiebedrijf. De Knikmops 90 die gemaakt werd als volgende stap in hun idee om de klanten, toen voornamelijk wegenwerkers, nog beter van dienst te zijn. Vandaag de dag is deze multi-inzetbare machine van veel meer markten thuis.

Op dit moment staat dit prototype terug in de montagehal en wordt die vakkundig hergeassembleerd. Op 12 oktober zal hij te bewonderen zijn in de Hinnenboomstraat 5 op de opendeurdag.

https://www.knikmops.be/nl/nieuws
https://www.facebook.com/Knikmops.be/
https://www.wegenbouw.be/bedrijven/566490/gebroeders-geens-n-v

De eerste Knikmops wordt terug opgeknapt ter ere van het 30-jarige bestaanDe eerste Knikmops wordt terug opgeknapt ter ere van het 30-jarige bestaan

advertenties

advertenties