vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Resultaten Digi-Barometer Wegenbouw voorgesteld op Digital Construction Brussels

Publicatiedatum: 30-09-2019 09:08

Vandaag, 30 september 2019, wordt de "Digi-Barometer voor de Wegenbouw" afgerond en ontvangt elke deelnemer zijn benchmark. Het sectorale eindrapport over de digitalisering van de wegenbouw wordt op 24 oktober 2019 tijdens het evenement "Digital Construction Brussels 2019" gepresenteerd. Meer dan 70 wegenbouwbedrijven namen ondertussen deel aan dit onderzoek. Hebt u de vragenlijst nog niet ingevuld, u hebt nog tijd tot 23u59!

Digital Construction Brussels

Met de derde editie van de vakbeurs Digital Construction Brussels (DCB) die zal plaatsvinden op 23 & 24 oktober 2019 , gaan de Confederatie Bouw en het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), samen met hun partners, een stap verder.
Ze brengen bouwprofessionals in contact met ruim  85 exposanten die de eindeloze mogelijkheden van digitale technologieën in de bouw uit de doeken doen via seminaries en demonstraties. Er zal weer een Digital Construction Night georganiseerd worden met key-note sprekers en de uitreiking van bouwawards. Nieuw dit jaar is het International BIM Symposium.

Digital Construction Brussels vindt plaats op 23 en 24 oktober 2019 van 10u tot 18u in Tour & Taxis Brussel.

Digi-Baromter voor de wegenbouw

De Digi-Barometer is een online tool om Belgische wegenbouwbedrijven te benchmarken op het vlak van digitalisering. De focus ligt op kritische bedrijfsprocessen. Via een gedetailleerde vragenlijst wordt de digitalisatiegraad gemeten. Wat is de stand van zaken, hoe scoren ze binnen de sector en kunnen ze snel en eenvoudig concrete stappen zetten naar een digitale toekomst. De Digi-Barometer geeft inzicht en tips om actief mee aan de slag te gaan.

 

https://www.digitalconstructionbrussels.be/nl/home-nl/
https://digi-barometer.be/

advertenties

advertenties