Stradus maakt inspirerende brochure: spelen met formaten en patronen in buitenruimtes

Gepubliceerd op 08-04-2020 14:47

Bij het ontwerpen van buitenruimtes is het een uitdaging een passende identiteit en een juiste sfeer tot leven te brengen. Dit rekening houdend met de functie en de eigenheid van de omgeving. Door bij het verharden te spelen met speciale formaten en terugkerende patronen creëert u een ontwerp met een uniek karakter.

bron afbeeldingen: Stradusbron afbeeldingen: Stradus

Met het gebruik van grote formaten, strokenverbanden en wildverbanden legt u accenten binnen uw ontwerp. Zo benadrukken grote formaten door beperking van de voeglijnen het ruimtelijk gevoel en brengen ze rust in uw ontwerp. Met strokenverbanden benadrukt u de lengterichting van een buitenruimte en door het gebruik van wildverbanden maakt u een ruimte eerder richtingloos en versterkt u bijvoorbeeld het verblijfskarakter van een plein.

Laat u inspireren door deze brochure

Voortdurend voegt Stradus nieuwe formaten aan haar aanbod toe. In de vernieuwde brochure ‘Inspirerende formaten en patronen’ geven zij een overzicht van de mogelijkheden binnen de diverse gamma’s bestrating, gaande van losse formaten tot pakketten. Ook tonen zij het aanbod esthetische vloerplaten, de designtegels en nieuw parkstenen Zarafa en Penta. En uiteraard vindt u in deze brochure tal van inspirerende projectrealisaties. Download de brochure hier en laat u inspireren.

Oplossingen op maat

Vindt u in de brochure toch niet wat u in gedachten hebt? Dan ontwikkelt Stradus samen met u datgene wat u zoekt. Aarzel niet om hiervoor contact op te nemen met het STRADUS-team.

www.stradus.be/pdf/documentatie/inspirerende-formaten-en-patronen-nl.pdfwww.stradus.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/428869/stradus-infra-n-v
Stradus maakt inspirerende brochure: spelen met formaten en patronen in buitenruimtesStradus maakt inspirerende brochure: spelen met formaten en patronen in buitenruimtes