Hoogmartens Wegenbouw asfalteert verder in moeilijke omstandigheden

Gepubliceerd op 01-04-2020 10:12

Ondanks de slechte weersomstandigheden en de daaropvolgende Corona maatregelen, sloeg Hoogmartens Wegenbouw er toch in 2 projecten in Hasselt tijdig en kwalitatief af te werken. De wegenbouwer oogste lof op de werf van de Grote Ring (N71), daarnaast werd een huzarenstukje afgeleverd bij het project Quartier Bleu.

bron afbeeldingen: Hoogmartensbron afbeeldingen: Hoogmartens

Hoogmartens Wegenbouw oogst lof op N71 te Hasselt  

Ondanks de ondankbare weersomstandigheden van de laatste maanden en de moeilijke werkomstandigheden omwille van het Corona-virus werd de vooropgestelde deadline voor de de werf op de Grote Ring te Hasselt ter hoogte van de Herkenrodesingel gehaald. De infra-ploegen van Hoogmartens schakelden de laatste weken voor de oplevering nog een extra tandje bij. Onder het motto “waar een wil is, is een perfect opgeleverde weg” werd tijdens een droge nacht en ochtend geasfalteerd en werden zelfs 2 grote tenten geplaatst om de voegvullingen aan het begin en het einde van de brug in droge omstandigheden uit te kunnen voeren.

Constructief meedenken, proactief uitvoeren, een flexibele planning en uitmuntend teamwerk stonden garant voor een perfecte oplevering. Getuige hiervan zijn de zeer lovende woorden die de firma mocht ontvangen van de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg en de Politie Limburg Regio Hoofdstad. “Een vlotte en aangename samenwerking, waarbij communicatie het keyword was. Een voorbeeld voor vele werven!”, aldus de verantwoordelijken.

Primeur op werf Quartier Bleu

Vorige week zorgde het asfaltteam van Hoogmartens Wegenbouw voor een primeur en een huzarenstukje op de werf van het prestigieuze project Quartier Bleu in Hasselt. De inrit van de ondergrondse parking werd voorzien van asfalt. Uit voorzorg voor mogelijke barre winterse weersomstandigheden werd deze inrit van een verwarmingslint voorzien, waarop de onderlaag over de ganse lengte zeer voorzichtig volledig handmatig werd aangebracht.Het aangebrachte verwarmingslint mocht immers niet beschadigd worden. Nadien werd de toplaag machinaal geplaatst.

www.hoogmartens.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/326115/hoogmartens-wegenbouw
aanleg inrit ondergrondse parking Quartier Bleu Hasseltaanleg inrit ondergrondse parking Quartier Bleu Hasselt
asfalteringswerken N71 te Hasselt  asfalteringswerken N71 te Hasselt