Berijdbare ruimtes in HD-PE platen? Een breed gamma oplossingen, samengevat in één nieuwe catalogus

Gepubliceerd op 30-03-2020 10:55

Het creëren van zelfdrainerende berijdbare oppervlakken is essentieel geworden voor duurzaam en verantwoord beheer van regenwater. Sterk, ecologisch, economisch en esthetisch, de HD-PE gras- of grindplaten zijn de ideale oplossingen om deze functie te vervullen, op voorwaarde dat het juiste product gekozen wordt. Om u te helpen de oplossing te kiezen die het beste zal passen aan de specifieke eisen van uw project stelt MatGeco, de geotechnische afdeling van het bedrijf insulco, zijn gloednieuwe gras- en grindplaten catalogus voor.

bron afbeeldingen: MatGecobron afbeeldingen: MatGeco

Dankzij gras- en grindplaten kunnen stevige ruimtes gecreëerd worden die weinig onderhoud en geen waterafvoer vereisen zoals bijvoorbeeld parkings, opritten, brandweerwegen, enz.. Spoorvorming en plasvorming worden vermeden en het natuurlijk doordringen van regenwater in de bodem wordt bevorderd. Om dergelijke zones te kunnen verwezenlijken moet men op lange termijn rekenen op sterke en betrouwbare platen. Kiezen voor onaangepaste platen kan belangrijke extra financiële kosten veroorzaken, ten eerste door de verkorte levensduur van de uitgevoerde zone maar ook door een minder efficiënt rendement van plaatsing.

Een gespecialiseerde partner

MatGeco was meer dan 30 jaar geleden de allereerste die in België het concept van HD-PE gras- en grindplaten introduceerde met zijn Ritterdal in honingraatstructuur. De betrouwbaarheid van dit eerste model, waarvan meer dan 5 miljoen m² in heel Europa werden geplaatst, is niet meer te bewijzen!

Een geslaagde formule en een succesverhaal, want tal van uitgevoerde projecten door de jaren heen bewijzen de betrouwbaarheid die MatGeco met zijn unieke platen aanbiedt. De specialisten van MatGeco kunnen u voor elk type project de beste oplossing aanbieden. Er zijn niet minder dan een tiental varianten in vorm of kleur die het gras- en grindplaten gamma van MatGeco vormen en die nu terug genomen zijn in één enkele nieuwe catalogus. Aarzel niet deze aan te vragen. Zo kan u bij één enkele partner, de kwaliteitsplaat vinden die het best zal beantwoorden aan de specifieke eisen van uw project.

Meer info op www.matgeco.be

De nieuwe catalogus downloaden:

www.matgeco.be/docs/nl/download.php?file=insulco-grasdal-grinddal-oplossingen.pdfwww.matgeco.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgeco-een-insulco-divisie
MatGeco, de gras- en grindplaten specialist sinds meer dan 30 jaarMatGeco, de gras- en grindplaten specialist sinds meer dan 30 jaar