vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Start partnership BIA voor distributie KOHLER-SDMO stroomgeneratoren

Publicatiedatum: 13-02-2020 10:51

BIA is bijzonder trots de officiële start van de distributie van KOHLER-SDMO stroomgeneratoren in België aan te kondigen sinds 1 januari 2020 en dit zowel voor verkoop als na-verkoop. BIA steunt daarbij niet alleen op het eigen team dat met meer dan 10 jaar ervaring ruim 800 installaties in België beheert, maar ook op de bestaande partners van KOHLER-SDMO, met name SAGELEC in Wallonië en ANTEC voor Vlaanderen. KOHLER-SDMO is sinds de jaren 80 in België aanwezig en is een belangrijk en internationaal gerenommeerd producent van generatorsets. De KOHLER-SDMO producten kenmerken zich door hun bijzonder hoog kwaliteitsniveau, uitmuntende prestaties en uiterst concurrentiële Total Cost of Owership.

bron afbeeldingen: BIAbron afbeeldingen: BIA

KOHLER-SDMO is een perfecte aanvulling op het assortiment producten en oplossingen en stelt BIA in staat om zich nog steviger te positioneren in de energiesector. Het assortiment omvat generatoren van 1 tot 4200 kVA, compacte draagbare modellen, verhuurproducten en waarschijnlijk één van de ruimste keuzes op de markt voor industriële generatoren.

Als complete solution provider is BIA gespecialiseerd in het uitwerken van totaalprojecten op maat voor industriële noodstroomgroepen. De belangrijkste doelgroepen zijn o.a. datacenters, ziekenhuizen, industriële productiesites, voedingsindustrie, telecom, openbare dienstverlening, residentiele projecten,… kortom elke situatie waarbij permanente stroomvoorziening moet gegarandeerd blijven.

BIA levert sleutel-op-de-deur oplossingen en begeleidt daarbij de klant gedurende alle fasen van zijn energieproject: van behoefte-analyse tot inbedrijfstelling wordt het volledige projectbeheer opgevolgd. BIA zorgt niet alleen voor de levering en installatie van de stroomgroep maar neemt ook de nodige aanpassingen van de bestaande infrastructuur voor haar rekening.

Ook de dienst-na-verkoop is een belangrijke troef. Voor elke installatie wordt een servicecontract op maat opgesteld met nauwgezette onderhouden zodat deze te allen tijde operationeel blijft. Bovendien staat een mobiel technisch team 24/7 paraat voor onmiddellijke interventies. Een ruime voorraad onderdelen ligt permanent ter beschikking in België en is dus snel beschikbaar.

Ignace Daga, Business Unit Manager Energy bij BIA:  “BIA stelt altijd en overal de klant centraal. Dat is ook waarom wij in alle domeinen van onze activiteiten steevast kiezen voor merken van topniveau. En KOHLER-SDMO is daar een duidelijk voorbeeld van. Ook in onze dienstverlening streven wij naar een optimale klantentevredenheid. Niet alleen voor en tijdens de installatie, maar ook en vooral de vele jaren nadien kan de klant 100% op ons blijven rekenen. Daar staan we voor”.

Over KOHLER-SDMO

De Franse groep KOHLER-SDMO ontwerpt en produceert generatorsets en energiecentrales. Met een jaarlijkse productie van meer dan 45.000 generatorsets is SDMO één van de belangrijkste spelers op de energiemarkt. Omdat elke sector verschillende energiebehoeften heeft, biedt SDMO standaardgeneratoren van 1 tot 4.200 kVA en turnkey-energiecentrales, geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren.

Naast industriële noodinstallaties biedt KOHLER-SDMO dieselunits die zijn aangepast aan de verhuur-, bouw- en evenementenmarkt; draagbare aggregaten, motorpompen en lasgroepen voor professionals en particulieren en residentiële gasgeneratorsets, bestemd voor woningen.

(bron: BIA)

www.biagroup.com/bel-vl/brands/sdmo/

advertenties

advertenties