vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Alfa Systems breidt uit wegens succes SNaf SNaf snelveegborstel

Publicatiedatum: 04-02-2020 08:25

Alfa Systems, de producent van de SNaf SNaf snelveegborstel, investeert in haar infrastructuur. Het bedrijf heeft onlangs het vroegere bedrijfsterrein (4.000 m2) van de firma Atab dakwerken aangeschaft. Zij investeren daar in een nieuw magazijn en kantoorcomplex dat wordt uitgerust met de modernste technologieën en er wordt naar gestreefd om “BEN” te bouwen. De verhuis naar de nieuwe terreinen, die +/- 500 m van de huidige locatie in Kruibeke gelegen zijn, is gepland voor na de zomervakantie.

nieuw magazijn en kantoorcomplex Alfa Systemsnieuw magazijn en kantoorcomplex Alfa Systems

Op de afbeelding ziet u een kleine impressie van het gebouw “PI”. “PI” verwijst naar de initialen van de ouders van bedrijfsleider Beny Van Laeken, als eerbetoon aan zijn ouders.

Over de SNaf SNaf snelveegborstels ondertussen niets dan goed nieuws. Voor het nieuwe jaar heeft de firma enkele kleine maar toch belangrijke verstevigingen aangebracht om de bedrijfszekerheid en levensduur van de SNaf SNaf nog verder te verbeteren.

Het klantbestand breidt ook verder uit. Zo heeft CBR Inter Beton de borstels vorig jaar positief getest. De betonleverancier had gedurende jaren veel miserie gehad met roterende veegborstels. Na uitgebreid testen hebben zij nu ook de SNaf SNaf aangeschaft en vanaf
dag 1 is het resultaat meer dan verbluffend. Geen kiezels meer op de weg, geen problemen meer met schadeclaims en terug een proper terrein.

Wenst u ook meer info, of een vrijblijvende demo met de SNaf SNaf snelveegborstel: bel nummer 03 252 86 97, of mail info@snelveegborstels.be

 

www.snelveegborstel.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel

SNaf SNaf snelveegborstelSNaf SNaf snelveegborstel

advertenties

advertenties