vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Efficiënt en duurzaam waterbeheer op Vakbeurs Openbare Ruimte

Publicatiedatum: 03-02-2020 09:38

Vakbeurs Openbare Ruimte (6 februari) is een onmisbaar netwerkevent voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de publieke ruimte. De beurs is het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en de nieuwste producten en diensten van de Belgische markt te ontdekken. Eén van die productgamma's valt binnen het concept Urban Design van ACO. In het huidig klimaat dringt zich een efficiënt en duurzaam waterbeheer aan, ook voor de publieke ruimte. Naast het functioneel aspect verlangen steden en gemeenten ook naar een persoonlijke en unieke toets, een eigen identiteit als het ware die hun stad of gemeente kenmerkt.

bron afbeeldingen: ACObron afbeeldingen: ACO

ACO heeft binnen het concept "Urban Design" een hele reeks producten die hiervoor in aanmerking komen. Designroosters op afvoergoten geven de openbare plaatsen een stijlvolle look. Gepersonaliseerde roosters waarin logo's, symbolen of namen van gemeenten verwerkt worden, zorgen voor een originele afwerking. Ook kan er gekozen worden voor een discrete, onopvallende afwatering met sleufgoten. Deze kunnen zelfs voorzien worden met LED-verlichting, wat een aangename sfeer creëert.

Wil je meer weten over dit concept? Bezoek ACO op stand 2.22 en ontdek hoe je een eigen identiteit kan geven aan jouw stad of gemeente.

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op donderdag 6 februari in Brussels Expo, paleis 1. Registreer hier voor jouw gratis toegang: https://www.openbareruimte.be/nl/bezoeker/registreer

www.aco.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/283640/aco-passavant-n-v

advertenties

advertenties