vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

Publicatiedatum: 10-01-2020 14:39

Het Track & Trace bedrijf All-Connects kondigt aan dat het de bedrijfsactiviteiten van Intersat met ingang van 1 januari 2020 overneemt. All-Connects is gespecialiseerd in digitale transformatie met betrekking tot voertuigen, wagenparken, bedrijfsassets en mobiele teams. Met bijna 20 jaar ervaring op de teller is het bedrijf nog steeds in volle groei. Ook in 2020 wordt deze trend verder gezet. Zo maakte All-Connects begin deze week bekend dat Intersat, een lokale aanbieder van volg- en beveiligingssystemen voor zowel B2B als B2C klanten, geïntegreerd wordt in All-Connects.

bron afbeeldingen: All-Connectsbron afbeeldingen: All-Connects

“Als speler op de – voornamelijk – Vlaamse Track & Trace markt hebben we geen moment getwijfeld om deze mooie opportuniteit te verzilveren. Met deze overname zetten we onze groeistrategie verder.” zegt Philippe Minne, Managing director van All-Connects. Voor Christian de Salle, die in 2004 Intersat oprichtte, werd het stilaan tijd om wat gas terug te nemen. Hij zal vanaf januari 2020 binnen All-Connects als adviseur zijn kennis over de performante oplossingen uit het Intersat gamma met ons delen.

Met deze overname zetten beide bedrijven hun goede reputatie als serviceverlener verder. Philippe Minne, Managing Director van All-Connects: “Bij de eerste bespreking was het al snel duidelijk dat zowel ikzelf als Christian enorm veel waarde hechten aan het luisteren naar wat de klant wil. Het 100% ondersteunen in een sterk commercieel verhaal blijft het uitgangspunt.”. Intersat klanten kunnen uiteraard gebruik blijven maken van hun oplossingen. De ondersteuning en service wordt vanaf nu door All-Connects verzorgd. “Ons team zal alle klanten op persoonlijke wijze verwelkomen en hen uiteraard ook de nodige informatie bezorgen over de veranderingen”.

Over

All-Connects wil dé partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het connecteren, volgen en beheren van zijn fleet, personeel en bedrijfsmaterialen via telematica, gps en bluetooth. Vaste waarden in het gamma zijn o.a. Track & Trace, Car Diagnostics, Eco drive, Geofencing, Incert TT alarmen, Checkin@work aanwezigheidsregistratie, HR mobiliteitsberekening, en AGR-GPS mesttransportregistratie. De meest recente oplossing in het aanbod is Check.connects, een asset monitor en planner om je bedrijfsmaterialen, gebouwen en medewerkers op te volgen op 1 centraal platform. Hiermee bevestigen we onze ambitie om steeds de nieuwste technologiëen te kunnen delen met onze klanten. Het team beschikt over de nodige kennis en expertise, waardoor zij zelfs voor de moeilijkste uitdagingen in samenwerking met haar leveranciers een werkbare, betaalbare oplossing kunnen bedenken.
Maak kennis met het All-Connects team via deze korte bedrijfsfilm:

 

https://www.all-connects.be
https://www.wegenbouw.be/bedrijven/552806/all-connects-n-v

All-Connects Managing Director Philippe Minne (links) en oprichter van Intersat Christian LasalleAll-Connects Managing Director Philippe Minne (links) en oprichter van Intersat Christian Lasalle

advertenties

advertenties