vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Ontdek vele innovaties op Vakbeurs Openbare Ruimte

Publicatiedatum: 09-01-2020 12:28

Vakbeurs Openbare Ruimte slaat een brug tussen alle aspecten uit de publieke ruimte. Van groen tot en met grijs; samen zorgt het voor een volledig openbare ruimte. De beurs biedt een zeer divers scala aan producenten. Alle producten zijn op 6 februari gecentraliseerd in Brussels Expo. Drie van de negen sectoren die de beurs hanteren zijn: Bestrating, Landschapsarchitectuur & ontwerp en Mobiliteit.

De beurs verbindt bezoeker en exposant. Wij verzekeren u dat u op één dag een zeer helder inzicht krijgt in de vernieuwingen uit het publieke domein. Eén van die vernieuwingen is het LuxiLane Fietspadsysteem van Swaans Beton. Dit nieuwe systeem speelt in op wortelopdruk.

Wie kent het probleem bij fietspaden niet? Scheuren in het asfalt, ongelijke tegels en valincidenten als gevolg van boomwortels. Opdrachtgevers zijn zoekende naar een lange termijnoplossing waarbij kostbare bomen behouden blijven. In samenwerking met K&L-beheerders, opdrachtgevers, verwerkers en enkele specialisten heeft Swaans Beton als integrale oplossing een revolutionair systeem ontwikkeld onder de naam LuxiLane. Het betreft een modulair systeem in prefabbeton met onder andere 'zwevende' componenten en een meervoudig koppelsysteem. Wortelopdruk, thermische werking en verzakking worden hiermee tegengegaan.

De eerste projecten zijn inmiddels gerealiseerd en leiden tot veel enthousiasme en waardering vanuit de markt. Wilt u meer weten? Bezoek Swaans Beton in stand 2.18 op Vakbeurs Openbare Ruimte op 6 februari in Brussels Expo.

Naast Swaans beton zijn er nog ruim 180 exposanten bij wie u een bezoek kan brengen op de beursvloer. Regel direct u gratis toegang:

www.openbareruimte.be/nl/bezoeker/registreer

www.openbareruimte.be/nl/bezoeker/registreer

Eén van die vernieuwingen is het LuxiLane Fietspadsysteem van Swaans BetonEén van die vernieuwingen is het LuxiLane Fietspadsysteem van Swaans Beton

advertenties

advertenties