vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Opening nieuw kantorencomplex Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en Accuria

Publicatiedatum: 25-11-2019 17:31

Donderdag 21 november 2019 werd het nieuwe kantorencomplex van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en Accuria officieel geopend in het bijzijn van burgemeester De Handschutter, Minister Diependaele en zo’n 300 genodigden. Na een rondleiding doorheen het gebouw onthulde Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele de inhuldigingsplaat waarna de feestelijke receptie van start kon gaan.

Na een intensieve bouwperiode van vier jaar mag het resultaat er absoluut zijn. Het nieuwe complex van 3000m² van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en sociaal secretariaat Accuria vormen het sluitstuk van de vernieuwde Stationsstraat. Waar vroeger een rij verloederede winkelpanden stond staat nu een prachtig dienstverleningscentrum waar tal van bouwgerelateerde bedrijven zich vestigen.

Bouwondernemingen kunnen bij de Confederatie Bouw terecht voor ondersteuning bij alle aspecten die de organisatie van een bouwbedrijf aangaat, terwijl sociaal secretariaat Accuria firma’s begeleidt bij alle gerelateerde personeelszaken. Met de realisatie van dit gemakkelijk bereikbaar gebouw, vlakbij het trein- en busstation en belangrijke verbindingswegen zoals de E17, wordt de basis gelegd voor een verdere groei van beide bedrijven. De uitstraling van het nieuwe kantorencomplex was bovendien voor Federale Verzekering, het ondernemingsloket Formalis en sectororganisatie Constructiv de aanleiding om mee te verhuizen naar de nieuwbouw.

Het nieuwe gebouw herbergt niet alleen burelen, maar ook gemeenschappelijke faciliteiten die door externen gebruikt kunnen worden. Het seminariecentrum bestaat uit een bar, een volledig uitgerust computerlokaal, verschillende opleidings- en vergaderzalen en tot slot de grote Parketzaal (300m²) met zijn vele mogelijkheden voor events en activiteiten. Dankzij de gemakkelijke bereikbaarheid en de ruime parking met maar liefst 100 parkeerplaatsen, vormt het de ideale locatie voor opleidingen en events.

www.confederatiebouw.be/oostvlaanderen/Home.aspx


advertenties

advertenties