vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

The Roadcutter, een Benelux primeur voor ZABO

Publicatiedatum: 26-11-2019 09:20

Zabo, uit Kortrijk, heeft recent geïnvesteerd in een nieuwe vloerzaagmachine: de Unicut 600 Lissmac. Met zijn 136 pk onder de kap, een echte krachtpatser, en eerste die in de Benelux uitgeleverd werd. Deze machine haalt bijna de dubbele snelheid dan de zwaardere traditionele vloerzaagmachines. Gezien deze grote zaagsnelheid werd de nieuwe zaagmachine van ZABO dan ook ineens als "the roadcutter" gedoopt. Perfect inzetbaar bij grote te zagen asfalt-of betonoppervlaktes, zoals bij wegen-en infrastructuurwerken.

de Unicut 600 Lissmac van Zabode Unicut 600 Lissmac van Zabo

De Unicut 600 van constructeur LISSMAC is speciaal ontwikkeld voor het ‘zwaardere’ vloerzaagwerk. Deze machine beschikt over een vermogen van 136 PK waardoor hij bij de krachtigste zaagmachines ter wereld behoort.

De Unicut 600 kan een zaagdiepte van 63 cm bereiken en mits ombouw zelfs tot 85 cm. De machine kan ook uitgerust worden met een speciaal ontworpen afzuigsysteem waardoor het zaagslib niet meer blijft liggen.

Met deze investering van om en bij de € 160.000 kan ZABO haar klanten nog ‘sneller’ bedienen.

Over Zabo

ZABO is uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de sector van betonboren en -zagen, en betonvloerbehandeling. Vandaag beschikken zij samen met een 35-tal werknemers over een 3000 m² groot modern bedrijfsgebouw met kantoor, magazijnen, eigen werkplaats en standplaatsen voor al de bedrijfsvoertuigen. Zij stellen hun expertise ter beschikking voor zowel aannemers, industrie als particulieren.

 

www.zabo.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/244770/aannemingen-betonboringen-zabo

de nieuwe zaagmachine van ZABO dan ook ineens als de nieuwe zaagmachine van ZABO dan ook ineens als "the roadcutter" gedoopt

advertenties

advertenties