vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Alfa Systems levert opnieuw SNaf SNaf bij De Rycke Beton voor hun nieuwe vestiging te Kieldrecht

Publicatiedatum: 06-11-2019 10:15

De Rijcke Beton nam onlangs de centrale van Holcim in Kieldrecht over. "De eerste investering voor de nieuwe vestiging ging onmiddellijk naar een nieuwe SNaf SNaf snelveegborstel om ook deze terreinen proper te houden. De medewerkers op deze site kenden het systeem niet en waren eerst erg sceptisch, maar een maand later kunnen ze niet meer zonder”, aldus Erik Waem van De Rijcke Beton.

Centrale De Rycke BetonCentrale De Rycke Beton

De Rijcke Beton gebruikt al jaren de SNaf SNaf op verschillende locaties. Erik Waem (De Rijcke) legt uit waarom: “Op de betoncentrale van Kallo hadden we problemen met kiezelsteentjes die tussen de banden bleven zitten van de betonmixers. Geregeld vlogen steentjes tegen de ruiten van auto’s. Niemand was gelukkig en we moesten van onze verzekeringsmaatschappij maatregelen nemen. Het testen met de SNaf SNaf leerde ons dat de borstel op enkele seconden aangekoppeld en rijklaar is. Het opkuisen van een 4.000 m2 is op 10 -15 minuten klaar en onze heftruck is daarna terug inzetbaar voor andere werkzaamheden. We zijn uiteraard heel tevreden over de SNaf SNaf veegborstels“

Oerdegelijk en enorm duurzaam

Alfa Systems uit Kruibeke bracht enkele jaren geleden de SNaf SNaf op de markt, een revolutie in het opkuisen. SNaf SNaf is een industriële borstel zonder bewegende delen en bestaat in breedtes van 1,5 -1,8 - 2,4 - 3,0 - 3,6 - 4,8 meter. De SNaf SNaf snelveegborstel heeft vele aansluitmogelijkheden zoals heftruck-aansluiting, kraanbak, euroquick, balenpers, tractoraansluiting en andere opties.

Dit veegsysteem vereist geen onderhoud, behalve af en toe eens afspoelen. SNaf SNaf is enorm duurzaam door de constructie van 5mm gehard plaatstaal, welke bij normaal gebruik niet verslijt. De borstelharen hebben een levensduur tot meer dan 1100 km. Daarenboven werd dit najaar de SNaf SNaf nog verbeterd om hem nog duurzamer te maken.

Ook andere klanten getuigen

Ook aannemers en grondwerkers zijn overtuigd van dit veegsysteem. Onder andere Marc Van Osselaer uit Beveren getuigt: “Ik was het beu om steeds kostbare uren te verliezen met opkuisen van mijn terreinen. Na contact met Beny Van Laeken van Alfa Systems werd er een test ingepland op ons bedrijfsterrein. Na enkele minuten wist ik dat SNaf SNaf de oplossing voor mij was. Nu kan ik niet alleen snel en gemakkelijk mijn terreinen onderhouden, maar bij bepaalde werven gaat de SNaf SNaf ook mee. Met de kraanaansluiting kuis ik snel de werven en aanlsuitende banen proper. Zo is de rijbaan gereinigd, zijn de buren tevreden en krijg ik geen boetes meer omdat ik de wegen niet proper heb gemaakt.”

Bruco containers in Wijnegem leerde de SNaf SNaf kennen via de firma’s Renewi en Indaver. Juist recycleren zorgt ervoor dat de afvalberg onder controle blijft. Een correcte scheiding van de materialen is zeer belangrijk: glas bij glas, PMD bij PMD, koper bij koper, hout bij hout, etc. . Sam Verbesselt (Bruco) legt uit: “dankzij de SNaf SNaf wordt het glas zeer snel in de juiste boxen gekuist en wordt de recyclageplaats op enkele minuten proper gemaakt. Ook worden de doorgangen (o.a. modder, die van de vrachtwagens valt) snel proper gemaakt, dit met een minimum aan stofontwikkeling in de zomer. Resultaat: veilige en gezonde werkomstandigheden voor mijn collega’s en geen overlast voor de omgeving.”

Renewi heeft ook al jaren de SNaf SNaf veegborstels in verschillende vestigingen tot grote tevredenheid in gebruik. ISVAG verbrandingsoven had een roterende borstel in gebruik. Bij het lossen van vuilniswagens in de grote overdekte loskade valt er altijd vuil op de vloer. Plastic en ander afval kwam tussen de lagers vast te zitten. Hierdoor stond de roterende borstel continu in de herstelplaats en moest de losplaats met de hand opgekuist worden, wat levensgevaarlijk was. Tot ze SNaf SNaf leerden kennen. SNaf SNaf is ook hier op enkele seconden gebruiksklaar en de hal van 4000 m2 is supersnel proper in alle veiligheid.

Test het zelf uit

Alfa Systems is bewust dat dat Vlamingen vaak sceptisch en wantrouwig zijn, en biedt daarom de mogelijkheid aan potentiële klanten om de SNaf SNaf veegborstels op eigen terrein, en in hun specifieke situatie te testen. De beste manier om iemand te overtuigen is door het zelf te testen en te ervaren. Tevreden klanten zijn immers de beste reclame.

Meer info of test inplannen: 03 252 86 97 - info@snafsnaf.be

(bron: Alfa Systems)

 

www.snafsnaf.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel
www.derycke.be

Opkuis met SNaf SNaf veegborstel, voor en na de veegwerken bij De Rijcke BetonOpkuis met SNaf SNaf veegborstel, voor en na de veegwerken bij De Rijcke Beton

SNaf SNaf veegborstel voor Renewi met bumperSNaf SNaf veegborstel voor Renewi met bumper

advertenties

advertenties