vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Arjes Impaktor 250 mobiele shredder nieuw in het aanbod van Naessens Hydraulics

Publicatiedatum: 05-11-2019 08:15

Naessens Hydraulics heeft de mobiele shredders van Arjes dit jaar toegevoegd aan haar gamma. De Arjes Impaktor 250 is met zijn 13 ton eigengewicht de kleinste machine in het gamma van de Duitse fabrikant Arjes. De machine is uiterst mobiel op de werf dankzij een rupsonderstel met afstandbediening en is zeer inzetbaar op werven in bebouwde kern met beperkte ruimte.

bron afbeeldingen: Naessens Hydraulicsbron afbeeldingen: Naessens Hydraulics

Dankzij de jarenlange ervaring en innovatieve ontwikkelingen in de bouw van shredders is de Impaktor 250 één van de meest polyvalente machine op de markt. Ondanks de compacte afmetingen van de machine is deze toch voorzien van een uit de kluiten gewassen Volvo Penta van 180 PK. De hydraulische aandrijving van de shredderunit maakt het mogelijk een extreem hoog koppel op de rotor assen te ontwikkelen in combinatie met een beveiliging tegen overbelasting.

De Impaktor kan worden uitgerust met twee types van rotor. Een Impaktorrotor welke wordt ingezet voor vermalen van betongewelven, wegenisasfalt en licht schroot. Een messenrotor geschikt voor het verkleinen van afvalhout, groenafval, boomstronken, restafval, autobanden, etc..

Als optie zijn beide rotoren verkrijgbaar met een cassettesysteem waardoor deze in minder dan een uur tijd uitwisselbaar zijn.

De combinatie van een rupsonderstel met een haaksysteem maakt dat de machine zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen is van de ene werf naar de andere.

Voor meer informatie over deze machines: info@naessens-hydraulics.be

https://www.wegenbouw.be/naessens-hydraulics/arjes-impaktor-250
www.naessens-hydraulics.be/
www.arjes.de

Arjes Impaktor 250Arjes Impaktor 250

De Impaktor kan worden uitgerust met twee types van rotorDe Impaktor kan worden uitgerust met twee types van rotor

advertenties

advertenties