vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Wegenbouw.be professional licentie wordt INFRA APP

Publicatiedatum: 07-08-2019 11:31

15 jaar geleden gingen wij met www.wegenbouw.be van start. Daarna volgde een uiteraard een hele evolutie, eerst met de website zelf, later ook met onze achterliggende webapplicatie (prof. licentie). Ook de doelgroep breidde steeds uit. Omdat de vlag ondertussen de lading al lang niet meer dekt, en om duidelijk onderscheid te maken tussen onze website en de webapplicatie voor professionals, werd daarom besloten om de wegenbouw.be licentie om te dopen tot INFRA APP. Dit zal binnenkort ook op onze 'Matexpo stand' duidelijk gecommuniceerd worden.

De website, met het gehele informatieve gedeelte, blijft uiteraard bestaan. Maar nu de wegenbouwers, maar ook bijvoorbeeld grondwerkers, bedrijven actief in funderingen, etc., steeds digitaler werken, leek het ons nodig duidelijk te communiceren dat onze applicatie (Infra App), niet alleen voor wegenbouwbedrijven interessant is, maar voor alle actoren actief in infrastructuurwerken (van groot tot klein).

Doelgroep

De doelgroep van de Infra App is veel ruimer. We denken hierbij aan aannemers uit 'groen, grond en infra', bouwondernemingen, leveranciers, verhuurders,  openbare besturen (gemeenten, steden, ...), nutsbedrijven, projectontwikkelaars, etc.. Zij hebben allen nood aan snelle en efficiënte communicatie binnen hun branche of eigen netwerk. Ondertussen maken in België en Nederland meer dan 900 firma's gebruik van onze applicatie.

Beschikbaar of nodig?

Deel wat je beschikbaar of nodig hebt! Dit kan alleen binnen jouw eigen beperkte netwerk, of in een ruimere kring. Dit is allemaal instelbaar in de applicatie.

Een voorbeeld: je hebt betongranulaat 0/40 of een rupsgraafmachine incl. machinist nodig of zelf beschikbaar. Win tijd en werk efficiënter door direct vanop de werf jouw aanbod of vraag te plaatsen. Binnen 1 minuut wordt dit gedeeld binnen jouw netwerk of de gehele sector, naargelang jouw keuze. Niet alleen grondstoffen of machines! Inderdaad de "Infra Applicatie" is de enige die veel verder gaat en zowat alles bestrijkt wat er in de infra en bouwsector nodig is. Naast producten & grondstoffen, biedt het platform ook dezelfde mogelijkheden voor ander materieel, al dan niet met machinist, transport, aanbestedingen (uitbesteden van werken), tijdelijk personeel en allerhande hulpmiddelen.

Niet in de App stores

Zoek de Infra App niet in de Apple of Android stores. Wie inlogt via de browser krijgt automatisch de juiste vormgeving afhankelijk of je met de smartphone werkt of met een pc of laptop.

Weergave van de Infra App op een smartphone

Gratis Demonstratie Infra App
Informatie en voorbeelden Infra App (klik hier)


Infra App

advertenties

advertenties