vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

De MATEXPO App vereenvoudigt uw beursbezoek

Publicatiedatum: 06-08-2019 15:29

Matexpo lanceerde recent een eigen ontwikkelde applicatie voor de smartphone: de MATEXPO APP. Zo kan je op de vakbeurs meteen de weg terugvinden via geolocatie. Daarnaast ook de tijdstijdstippen raadplegen van verschillende evenementen tijdens de beurs en is het ook mogelijk voor bezoekers om enkele praktische zaken terug te vinden. De app is te downloaden via de verschillende appstores.

de Matexpo Appde Matexpo App

De App installeren:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matexpo.app&hl=nl

https://apps.apple.com/be/app/matexpo/id1462919819?l=nl

 

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo. En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land. Van 11 tot en met 15 september vindt deze internationale beurs, bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie, enz., plaats. Gewoontegetrouw vinden tijdens Matexpo heel wat seminaries plaats en themadagen zoals "De Dag van de Wegenbouw" op donderdag 12 september.

Bezoek ons op stand B74

Ook wij (wegenbouw.be / entreeding.com) nemen als exposant deel om onze Infra App voor te stellen. Bezoek ons op de gedeelde stand met ACB Containers, buiten op stand B74.

www.matexpo.com
registreer uw gratis toegang (code web2289) - klik hier

advertenties

advertenties