vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Kennisevenement ondergrondse infrastructuur op 28 juni 2019

Publicatiedatum: 18-06-2019 09:55

Heeft u regelmatig te maken met het voorkomen van graafschade? Lasertopo & Leica Geosystems organiseren op vrijdag 28 juni een kennisevenement te Affligem (De Montil) omtrent detectieapparatuur voor de ondergrondse infra. Schrijf je in en ontdek samen met de adviseurs hoe je faalkosten kan vermijden door te meten en te detecteren.

bron afbeelding: Lasertopo (facebookpagina)bron afbeelding: Lasertopo (facebookpagina)

Maak kennis met de laatste detectieapparatuur, grondradar oplossingen en GPS apparatuur met de op de markt afgestemde DX Manager software

Deze dag is interessant voor bedrijven die zich bezig houden met het aanleggen van, beheren van, of dienstverlening rondom kabels en leidingen. Tijdens het evenement kunnen de bezoekers in het ochtendgedeelte kennis op doen over hoe ze ondergrondse infrastructuur kunnen opsporen zonder graven. Het middaggedeelte richt zich op de bezoeker die zich bezig houdt met het inmeten en in kaart brengen van kabels en leidingen.

De dag zal bestaan uit een mix van hands-on workshops en presentaties, waarbij u zelf ervaart hoe u kabeldetectie- en meetoplossingen zo efficiënt mogelijk kan inzetten bij uw werkzaamheden. Meldt u aan voor het dagdeel dat voor u het meest interessant is. Bent u geïnteresseerd in beide, dan bent u natuurlijk van harte welkom voor de hele dag. Meldt u aan via het formulier.

Meer info over het programma en inschrijven:

programma & inschrijven - klik hier
www.lasertopo.be/nl

advertenties

advertenties