Twin Trading levert 2 zeefmachines aan verhuurbedrijf Euromat

Gepubliceerd op 02-05-2019 22:44

Verhuurbedrijf Euromat heeft haar verhuuraanbod uitgebreid met 2 nieuwe Klöckner zeefmachines. De machines werden recent geleverd door Twin Trading uit Maldegem. De keuze ging naar de Klöckner KS2015-2 dubbeldeks zeef en de grotere KS2515-1 enkeldeks zeef. Beide werden voorgesteld tijdens Rental Days van Euromat, die vorige maand plaats vonden.

De KS2015-2 schudzeef is Ideaal voor renovatiewerken aangezien deze zeef de grond van het puin scheidt en u dus alleen maar de afval dient af te voeren. De grond hergebruikt u gewoon. De zeef kan ingezet worden voor een zeer breed gamma aan te verwerken materialen: grond & stenen, compost, houtchips, boomschors, plastic pellets, breekpuin, ... .

Door zijn zeer geringe onderhoud is dit de perfecte schudzeef voor de verhuurmarkt. U kiest zelf welke zeefnetten u wenst om tot uw eindgranulaat te komen. Een snelwisselsysteem zorgt ervoor dat u de dubbeldeks zeefbox in max. 30 minuten voorziet van een ander type zeefnetten.

Twin Trading verdeelt verschillende aanbouwdelen en recyclingmachines waaronder o.a.aanbouwstukken voor graafmachines en wielladers van Arden Equipment, zeefbakken van Viper Metal,  kaakbrekers & percussiebrekers van Rockster, een groot gamma aan compacte schudzeven van het Duitse Klöckner, ... en meer.

(bron: Euromat / Twin Trading)

www.twintrading.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/947630/te-koop-item/66697755/twin-trading/klockner-ks2015-zeefeuromat.be/nieuw-in-ons-gamma-zeefmachine-klockner/