vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Nieuw filiaal van DYKA in Anderlecht

Publicatiedatum: 31-03-2019 10:56

DYKA opende deze week een gloednieuw filiaal in Anderlecht. Het nieuwe DYKA-filiaal is het tweede in de Brusselse rand, waarmee het bedrijf wil inspelen op de stijgende vraag naar kunststof leidingsystemen op de Belgische bouwmarkt. DYKA biedt in zijn nieuwe vestiging een hele reeks oplossingen aan voor riool-, water-, lucht-, gas- en energienetwerken in PVC, PE en PP. Met de opening van het filiaal in Anderlecht heeft DYKA in totaal 9 filialen verspreid over heel België.

bron afbeelding: Dykabron afbeelding: Dyka

De opening van een nieuw filiaal in België sluit aan op de strategie van DYKA. Zo zet het sterk in op e-commerce om klanten online te bedienen. Daarnaast wil het ook dicht in de buurt van de klant zijn met ruime voorraden en technisch advies. "Onze filiaalmedewerkers zijn echte experts die zich elke dag inzetten voor onze klanten. Onze filialen zijn een echte meerwaarde als het aankomt op persoonlijk advies. Klanten kunnen met hun vragen altijd bij ons terecht, en wij kunnen hen onmiddellijk verder helpen met de juiste oplossing. Onze filialen zijn verspreid over het hele land op strategische plaatsen. De Brusselse rand blijft elk jaar groeien en ook het verkeer wordt er steeds drukker. Een tweede filiaal openen is daarom ook een logische stap. Zo blijven we goed bereikbaar voor onze klanten," volgens Eric Jan Rutten, Commercieel Directeur Building & Installation DYKA.
Met het nieuwe filiaal in Anderlecht komt het totaal aantal DYKA-filialen in België op 9, en dit 45 jaar nadat in 1974 het allereerste Belgische DYKA-filiaal geopend werd in Temse. Met de nieuwe locatie in Anderlecht wil het klanten in de Brusselse rand nog beter bedienen.

Adres nieuwe filiaal: Industrielaan 101, 1070 Anderlecht. Openingstijden van 7.30 u tot 16.30 u.

Over DYKA
DYKA is een toonaangevende Europese producent en leverancier van hoogwaardige oplossingen voor kunststof leidingsystemen, die worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, wegen- en waterbouw. DYKA heeft moderne productievestigingen in Steenwijk (NL), Overpelt (BE) en Sainte-Austreberthe (Frankrijk), en levert zijn producten via een netwerk van filialen. DYKA maakt deel uit van Tessenderlo Group (Euronext: TESB).

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/756965/dyka-plastics-n-v
https://www.dyka.be/nl/

advertenties

advertenties