Ebema_Stone & Style vernieuwt op Batibouw

Gepubliceerd op 19-02-2019 14:53

Ebema_Stone & Style pakt op Batibouw uit met een reeks vernieuwingen. De producent van prefab betonoplossingen voor de tuinmarkt presenteert er nieuwe Eco Solutions waarmee je zelf creatieve patronen kan leggen voor waterdoorlatende bestrating. Hij lanceert ook nieuwe natuurtinten die inspelen op de 'Back to Nature'-trend en introduceert nieuwe formaten in zijn klinkergamma.

bron afbeeldingen: Ebemabron afbeeldingen: Ebema

Nieuwe Eco Solutions

Met het Eco Solutions-gamma speelt Ebema_Stone&Style nu al enkele jaren in op de vraag naar duurzame, groene én waterdoorlatende bestrating die functionaliteit met esthetiek verenigt. In dit gamma blijft het bedrijf innoveren met de Seamstone. Een oplossing die perfect complementair is aan de grasbetontegel Greenstone. De Seamstone heeft een kleine voeg van 6 mm en sluit zo perfect aan bij de kleine 6 mm-nokken van de Greenstone-formaten. Door beide te combineren ontstaan creatieve legpatronen. De Seamstone is ook goed bewandelbaar en vormt dus een ideale verbinding  tussen volledig beklinkerde zones en de Greenstone.

Nieuwe natuurtinten

In het Carreau- en Cassaia-gamma lanceert Ebema_Stone&Style twee nieuwe kleuren: Terre Cuite (baksteenrood) en Mosaïque (zwart-bruin-mangaan-heide genuanceerd). Met deze natuurtinten speelt de producent in op de Back-to-nature-trend. Carreau en Cassaia waren al verkrijgbaar in de natuurkleuren Turf Intense, Latte (beigewit), Mocca Dust en Cedar Dust. In het klinkergamma van de Carreau en Cassaia voegt Ebema_Stone&Style trouwens een nieuw formaat toe aan het assortiment. Een klinker van 21x7 in 6 dik, mooi vlak (zonder facet) en met afstandsvlakken voor een vlotte plaatsing.

Nieuwe huisstijl & website vol inspiratie

Ebema heeft een gloednieuwe huisstijl, die de continue evolutie en drang naar innovatie van het bedrijf symboliseert. Ebema maakt voortaan een duidelijk onderscheid tussen twee merken. Ebema_Stone&Style verwijst naar de tuinmarkt en focust zich op tuinen, terrassen en inritten. Ebema_LivingCity biedt oplossingen aan voor de publieke markt. Elk merk staat dus voor een specifiek gamma en een unieke aanpak. De baseline luidt 'Ruimte verbeteren'. Hiermee draagt Ebema meer dan ooit haar drijfveer uit: buitenruimtes mooier, veiliger, comfortabeler, duurzamer ... maken.  Gelijk met de start van Batibouw lanceert Ebema_Stone&Style haar gloednieuwe website boordevol productinformatie en tuininspiratie, met o.a. meer dan 140 referentieprojecten. Uitgebreider, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker met de nodige visuele ademruimte op het scherm.

Zintuiglijke beursstand

Van 21 februari tot en met 3 maart kunnen bezoekers deze vernieuwingen bewonderen op Batibouw. In Hal 1, stand 1313 pakt Ebema_Stone&Style uit met een beursstand die ook de nieuwe huisstijl, vernieuwde website en de vertrouwde topproducten in de kijker plaatst. Op de stand staat de zintuiglijke beleving centraal. Met een verticale zintuigmuur vol visuele prikkels. Je ziet de oplossingen op ooghoogte, kunt ze voelen en vastpakken. Een authentieke Tati serveert speciale koffie en cocktails. De cateraar laat je de lente en zomer proeven. Sfeermuziek op de achtergrond en de geur van de kruidentuin maken de zintuiglijke beleving compleet.

www.ebema.bewww.stone-style.comwww.bestratingsgids.be/keuze-verharding/waterdoorlatende-verharding
Aviena EdgeAviena Edge
combinatie seamstone en greenstone (bovenaan) - Carreau Terre Cuite en Mosaïque (onderaan)combinatie seamstone en greenstone (bovenaan) - Carreau Terre Cuite en Mosaïque (onderaan)