vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Vakbeurs Openbare Ruimte opent donderdag 7 februari 2019

Publicatiedatum: 31-01-2019 21:20

Volgende week donderdag is het zo ver. Op donderdag 7 februari opent in Brussels Expo de Vakbeurs Openbare Ruimte (voorheen gekend als Dag van de Openbare Ruimte). Na het succes vorig jaar koos de organisator dit jaar de organisator ook om het evenement over één dag te spreiden i.p.v. 2 dagen vroeger. Het evenement verhuist terug naar het ruim opgezette Paleis 1. Dit betekent een mooi grote beursvloer met veel producten en innovaties. Het aanbod was nog nooit zo volledig met een recordaantal van 185 exposanten.

Vakbeurs Openbare Ruimte 2019Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Onder de exposanten ook vele bekende namen uit de wegenbouw en infra. Enkele namen (+ standnummer) die je op de beursvloer zal aantreffen: Aco 3.47 - Ebema 5.22 - Eurodal 4.34 - Ghent Aggregates 6.27 - Koppen.be 4.11 - Roos Groep 6.26 - Wienerberger 2.10.  De volledige lijst kan je hier raadplegen.

Dat het evenement het netwerkmoment vormt voor alle openbare ruimte professionals, blijkt ondertussen uit het enthousiasme waarmee bezoekers zich aanmelden, en het feit dat de beursvloer uitverkocht is.

Lezing door West8
Ook het lezingenprogramma barst van de interessante en actuele onderwerpen. Zo wordt u  's ochtends bijgepraat over het waterbeheer in de provincie Antwerpen. 'S middags kunt u aanschuiven bij lezingen over onderzoek naar actieve weggebruikers en milieuzorg tijdens evenementen. Het programma wordt afgesloten door West8, een internationaal opererend bureau voor urban design en landschapsarchitectuur, die vertellen over een van hun succesvolle projecten. 

Uiteraard zijn er nog veel meer thema's die besproken worden tijdens het evenement. Bekijk hier het volledige lezingenprogramma. 

Registreren voor een toegangsbewijs, kan u via de website:

www.openbareruimte.be

advertenties

advertenties