vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Overname van Envi en Willy Crommen door Aertssen Group

Publicatiedatum: 30-01-2019 17:26

Aertssen Group, het internationaal aannemings-, kraan- en transportbedrijf uit Stabroek heeft de ondernemingen Envi en Willy Crommen uit Hoeselt overgenomen. De overname past in de groeistrategie van de groep die haar marktpositie in de industrie in Limburg wil versterken. Aertssen Group finaliseerde op 25 januari 2019 de overname van Envi en Willy Crommen. De ondernemingen uit Hoeselt werden tot voor kort bestuurd door Jan Van Broekhoven. Hij zal aan boord blijven en de verdere groei helpen uitbouwen.

bron afbeelding: facebookpagina Aertssen Groupbron afbeelding: facebookpagina Aertssen Group

Envi en Willy Crommen, een bedrijvengroep met ruim 50 medewerkers, behaalden het afgelopen jaar een omzet van bijna 10 mln EUR. De ondernemingen zetten zich reeds 30 jaar in voor een schoner milieu en zijn een gevestigde waarde in de industriële sector in Limburg. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in grondwerken en saneringswerken in de industrie, filterperswerken, wegeniswerken en omgevingsaanleg.

Met deze overname versterkt de Stabroekse groep haar marktpositie in Limburg. "De overname laat toe om ons te positioneren in Limburg en onze diensten verder uit te breiden." vertelt Greg Aertssen, CEO van Aertssen Group. "We zijn dan ook verheugd dat we de medewerkers van Envi en Willy Crommen tot onze groep mogen verwelkomen."

Aertssen Group is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken (zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistiek dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling. De onderneming stelt 1.500 mensen tewerk, heeft vaste basissen in Vlaanderen, Wallonië, het Midden-Oosten en Marokko en haalde in 2018 een omzet van 250 miljoen euro.

"Het overnameproces en de gesprekken zijn heel vlot verlopen, mede dankzij O.B.A. (Overnamebemiddeling en Advies) die ons vakkundig heeft begeleid in het ganse overnametraject." Vertelt Jan Van Broekhoven. "We hebben in Aertssen Group een betrouwbare aandeelhouder gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Deze overname biedt ons langetermijnperspectieven binnen een familiebedrijf met internationale faam en ambitie."

www.aertssen.be/nl/nieuws/algemeen/overname-van-envi-en-willy-crommen-door-aertssen-group/
www.wegenbouw.be/bedrijven/567658/aannemingsbedrijf-aertssen

advertenties

advertenties