vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Traxgo viert 15 jarig bestaan en lanceert TraxeOne

Publicatiedatum: 09-01-2019 14:32

Traxgo vierde eind vorig jaar haar 15 jarig bestaan. De firma, goed gekend in onze sector o.a. vanwege haar tracking en monotoring software, kende in 2018 een groei van 40% en heeft grote ambities met de lancering van een innoverende totaaloplossing, nml. TraxeOne.

Traxgo, met vestiging in de regio Kortrijk, is een toonaangevend gespecialiseerd technologisch groeibedrijf dat via zijn eigen platform in real time tracking (machines, voertuigen, materialen ...), monitoring (checkinatwork, bandenspanningcontrole, ...) en business software oplossingen aanbiedt aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een sterke groei gekend in 2018 en investeert verder in de toekomst. Op het bedrijfsevent vorig jaar hebben zij dit samen met meer dan 190 klanten en partners in de verf gezet.

Het bedrijfsevent was tevens de première van TraxOne, een unieke en innoverende totaaloplossing waarmee zij in 2019 op de markt komen. Hiermee linkt Traxgo trackingdata met businessdata en proberen zij zich te onderscheiden van de concurrentie.

Meer info:

www.traxgo.be/traxone/

advertenties

advertenties