vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Save the date: 8 februari demo levellerbord en egalisatiebord Knikmops

Publicatiedatum: 09-01-2019 11:03

Knikmops, gebr. Geens nv uit Hoogstraten bestaat 30 jaar. Over de voorziene opendeur en festiviteiten wordt later nog geïnformeerd. 8 februari 2019 mag u wel reeds in uw agenda noteren. Tijdens deze namiddag wordt een demo voorzien in de nieuwe overdekte hal van o.a. het levellerbord voor de Knikmops.

Bij Gebr. Geens hebben ze reeds geruime tijd een levellerbord beschikbaar, in combinatie met een electronisch gestuurde Knikmops. De machine neemt de volledige sturing van de machinist over, d.w.z. dat de sturing in de machine zit en niet langer in het bord zelf. Voordeel van deze opbouw is dat de ontvangers op een egalisatiebord of andere kunnen gemonteerd worden en dat ook met andere aanbouwdelen kan gewerkt worden in combinatie met de lasersturing.

Om de produktiecapaciteit te verhogen, wordt er momenteel een nieuw magazijn bijgebouwd. Hierdoor is er ook meer opslagruimte. In deze overdekte hal gaat de firma een demo houden met levellerbord en egalisatiebord en wellicht ook een demonstratie van het plaatsen van Stelconplaten met behulp van vacu├╝msysteem aan de Knikmops.

Iedereen welkom bij Geens nv in de Hinnenboomstraat 5 te 2320 Hoogstraten op vrijdag 8 februari 2019. Om 14u starten de demo's.

Meer info: Bart Aerts - +32 472 693164 - bart@knikmops.be

www.knikmops.be/nl
www.wegenbouw.be/bedrijven/566490/gebroeders-geens-n-v

Knikmops met levellerbord in het nieuw magazijn in aanbouwKnikmops met levellerbord in het nieuw magazijn in aanbouw

advertenties

advertenties