vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

ATF Wegenbouw investeert verder in veiligheid

Publicatiedatum: 09-01-2019 09:10

Voor de kerstvakantie organiseerde ATF Wegenbouw uit Zandvliet haar 6-maandelijkse veiligheidsdag. Spelenderwijs trainde de firma op 21 december haar wegenbouwers over de verzekeringen die in het ATF-pakket zitten. De kennis over de diverse verzekeringspolissen werd opgefrist. De opleidingsdag zat vol met technieken, tips en trucs om - als het ondanks de voorzorgsmaatregelen dan toch ergens mis zou gaan - een schadegeval correct aan te geven.

De interactie met de ATF vaklui was groot. De vele bijkomende vragen over zowel de basisverzekeringen (arbeidsongevallen, wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid, brand, ...) als over de bijkomende verzekeringen (hospitalisatie, invaliditeit, pensioen, ...), tonen aan dat de werknemers het doordacht beleefden.

Vanaf maandag 7 januari tot en met vrijdag 11 januari 2019 voorziet ATF voor haar vaklui ook nog een individueel vak-opleidingstraject. Maandag 14 januari staat de firma opnieuw paraat op de verschillende werven.

www.atf.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/600819/atf-n-v

de zesmaandelijkse veiligheidsdag van ATF op vrijdag 21 december 2018de zesmaandelijkse veiligheidsdag van ATF op vrijdag 21 december 2018

advertenties

advertenties