Veilig werken in een goed verlichte omgeving

Gepubliceerd op 01-10-2018 10:13

Koudere nachten en 's avonds vroeger en 's ochtends langer donker. Het najaar doet zijn intrede en dus hét moment om na te denken over goede verlichting op de bouwwerf. Want goede verlichting verhoogt niet alleen de veiligheid op de werf, maar voorkomt ook stilval.

Bij de firma Euro Rent, met vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas, huur je voordelig diverse soorten bouwverlichting. Ga je voor duurzaam en energiezuinig? Kies dan voor een LED-bouwlamp, LED tubelights klasse III speciaal ontwikkeld voor de infra of LED-lichtmasten. Wil je de bouwplaats goed verlichten en de lampen gemakkelijk en snel kunnen verplaatsen? Dan is een LED-lichtmast ideaal. Hiermee kun je de bouwplaats eenvoudig vanaf een grote hoogte in de spotlights zetten. Euro Rent verhuurt diverse modellen lichtmasten met diverse configuraties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtmast van 8,5 of 13 meter hoog met een vaste of telescopische mast. Met vier 150 of 300 Watt LED-lampen. Stationair of mobiel. Naast het milieu is het gebruik van LED-masten nog goed voor de portemonnee ook. LED-lampen geven een zeer hoge lichtopbrengst waardoor je minder lampen en lichtmasten op de werf nodig hebt. Minder lampen betekent ook minder brandstofkosten wanneer je een aggregaat gebruikt.

Wil je de bouwplaats echt goed verlichten en heb je een zeer hoge lichtopbrengst nodig? Huur dan een verlichtingsballon met gasontladingslamp. Deze HQI bouwlampen geven een extreem hoge lichtopbrengst en verlichten maar liefst 4.100 m².

Extra stroomvoorziening nodig op de werf of op plaatsen waar geen stroom voorhanden is? Plaats dan een aggregaat van Euro Rent. Beschikbaar van 12,5 tot 200 kVA. En indien gewenst, op de werf geleverd en geïnstalleerd met een mazout opslagtank.

Euro Rent hanteert voor langere huurperiodes voordelige tarieven. Wens je meer te weten over deze bouwverlichting en stroomgroepen, neem dan contact op voor meer informatie.

www.eurorent.be/nl/huren/verlichting-en-stroomaggregaten/www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuur