vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Morgen opent eerste editie Demo Days

Publicatiedatum: 07-09-2018 15:23

Morgen is het zover en krijgen de bezoekers meer dan 85 graafmachines, 18 trucks, breek- en zeefinstallaties, kippers aan het werk te zien. Ze krijgen zelfs de mogelijkheid om ze te testen op een prachtige zandgroeve in Braine-l'Alleud (België). Zaterdag 8 september en Zondag 9 september, beide van 9u - 17u is het evenement geopend.

bron afbeelding: Van Haut nvbron afbeelding: Van Haut nv

Om uw beursbezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, begeleidt de organisatie u heel graag naar één van de parkings. Geef het adres in van de eventlocatie: Avenue de l'Industrie 7 - 1420 Braine-l'Alleud. Ter plaatse begeleiden de parkeerwachters u naar een van de parkings. Vanaf deze parkings brengt een shuttle u naar de ingang van DEMO DAYS. Parking: 5 EUR (cash of bancontact)

Ingeschreven voor een Trucktest?

Indien u zich heeft ingeschreven voor het bijwonen van een trucktest, meldt u dan tijdig aan. Het tijdstip van de trucktest staat vermeld op uw badge. Aan de ingang zal het rijbewijs gecontroleerd worden.

Opgepast!

De demonstraties en tests gaan door in een zandgroeve waar geen verharde ondergrond aanwezig is. Organisator Matexpo raadt u aan laarzen of veiligheidsschoenen te dragen bij uw bezoek.

Komt u dit weekend naar DEMO DAYS? Vergeet dan zeker niet uw badge af te drukken voor een vlotte toegang. Ter plaatse krijgt u een lanyard met plastic houder. Nog niet geregistreerd en toch DEMO DAYS bezoeken? Maak dan online je toegangsbadge aan met code LN4CB: https://www.demodays2018.be/nl/registreer

https://registration.demodays2018.be/LN4CB
https://www.demodays2018.be/nl/

 Van Haut brengt op DemoDays een mooie greep uit Sany gamma mee, van 2,6 ton tot 36 ton graafmachine Van Haut brengt op DemoDays een mooie greep uit Sany gamma mee, van 2,6 ton tot 36 ton graafmachine

advertenties

advertenties