vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Workshop natuursteenverhardingen

Publicatiedatum: 13-08-2018 10:41

Het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW) en Pierres & Marbres Wallonie organiseren op maandag 17 september 2018 een workshop met als thema natuursteenverhardingenu gevolgd door een cocktail met hapjesbuffet. Wanneer openbare ruimten worden ingericht of gerenoveerd, valt de keuze steeds meer op natuursteenverhardingen. De mogelijkheden tot creatieve, moderne inrichting in stedelijk gebied zijn immers sterk uitgebreid door de opkomst van nieuwe technieken voor de vervaardiging van straatstenen en door de grote verscheidenheid van bestratingselementen die op de markt zijn gekomen. De interactie van materialen, vormen, afwerkingen en bestratingsverbanden maakt concrete uitvoering van innovatieve projecten mogelijk.

bron afbeeldingen: CARRIERE DE LA HAZOTTE bron afbeeldingen: CARRIERE DE LA HAZOTTE

De weg naar een resultaat dat esthetiek met comfort verzoent, ligt echter vol hinderpalen. Om alle betrokken actoren een duidelijk inzicht te verschaffen in al deze nieuwe ontwikkelingen en in de juridische, economische, technische en praktische aspecten die eraan verbonden
zijn, nodigen het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW) en Pierres & Marbres Wallonie u op maandag 17 september 2018 uit voor een gezellige namiddag in de Moulins de Beez, gevolgd door een cocktail met hapjesbuffet.

Ook als u door omstandigheden de workshop zelf niet kunt bijwonen, bent u welkom op de cocktail.

Meer info en praktische informatie: http://www.brrc.be/nl/

http://www.brrc.be/nl/revtements_pierre_ naturelle

natuursteenverharding in centrum Durbuy natuursteenverharding in centrum Durbuy

advertenties

advertenties