Zabo investeert voor betonvloerbewerkingen

Gepubliceerd op 08-08-2018 10:41

Naast boren en zagen, blijft Zabo ook investeren in de betonvloerbewerkingen. De firma verwelkomt haar nieuwe ruime vrachtwagen die genoeg plaats biedt voor de benodigde machines voor onder andere de schuur-en freeswerken en voor het kogelstralen. Zo trachten zij de service aan de klanten verder te optimaliseren. Het met grote foto's bedrukte voertuig zal alvast een opvallende verschijning op de wegen zijn.

bron afbeelding: zabo.bebron afbeelding: zabo.be

Zabo uit Kortrijk-Marke is uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de sector van betonboren en -zagen, en betonvloerbehandeling. Vandaag beschikken zij samen met een 35-tal werknemers over een 3000 m² groot modern bedrijfsgebouw met kantoor, magazijnen, eigen werkplaats en standplaatsen voor al de bedrijfsvoertuigen. Zij stellen hun expertise ter beschikking voor zowel aannemers, industrie als particulieren.

bron:

https://www.zabo.behttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/244770/aannemingen-betonboringen-zabolees ook: Verdeuvelen en persen van beton nieuwe technieken van Zabo voor de wegenbouw
Nieuwe opvallende vrachtwagen van ZABONieuwe opvallende vrachtwagen van ZABO