vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Takeuchi haalt met Project #TB225 17.000 euro op voor de ALS Liga

Publicatiedatum: 17-07-2018 16:33

Tijdens het afgelopen Wereldkampioenschap voetbal heeft Takeuchi zich met de nieuwe TB225 minigraver, geheel in duivelse stijl, ingezet voor de ALS Liga. Er is tot nu toe maar liefst 17.000 EUR opgehaald voor deze stichting door geld in te zamelen via leveranciers, door te collecteren met de machine op locaties & evenementen en door de uiteindelijke verkoop van de duivelse machine.

bron foto's: Verhoeven Belgiumbron foto's: Verhoeven Belgium

Belangrijke momenten

De duivelse #TB225 heeft de afgelopen weken kennis mogen maken met een aantal bekende Vlamingen en belangrijke ambassadeurs van de ALS Liga. Zoals Simon Mignolet (die zelfs zijn handtekening op de machine zette), Leah Thys, Marleen Merckx, Kristof Calvo, Stefan Leleu en Maggie De Block.

De machine heeft op veel verschillende plaatsen gestaan, zoals het Atomium, de Maatjesfeesten en bij studio Manhattan. Misschien bent u de machine zelfs wel tegen gekomen op de snelweg. We hebben 'on the road' veel leuke reacties mogen ontvangen op deze speciale uitvoering van de TB225.

Chauffeur Jef Verheyen en Takeuchi vertegenwoordiger Jens Boerboom zijn zelfs samen met de machine verschenen op RTV.be. Daarnaast speelde de machine een centrale rol tijdens de Demo Days van Verhoeven.

Verkoop duivelse machine

De biedingen op de duivelse machine waren tot op het laatste moment spannend. De West-Vlaamse Takeuchi dealer Eurotrading Mortier had het hoogste bod van 34.550 EUR staan tót zaterdagavond, maar er werd nog nét op tijd hoger geboden door Publi-Board BVBA. Zij kopen de machine voor een bedrag van 35.000 EUR. Aanstaande donderdag 19 juli wordt, omstreeks 10:00, de machine uitgereikt op het terrein van Verhoeven Ninove.

Dankwoord

We willen de ALS Liga bedanken voor de goede samenwerking tijdens dit project en heel veel succes wensen met het graven naar de oorzaken van de zenuw-spierziekte ALS. Hopelijk hebben Takeuchi & de TB225 jullie hierin een stap verder geholpen. Daarnaast willen we alle partners en donateurs, waaronder Hapert aanhangwagens, Leaseline, Valckenier Group, VDD trailer center, de Meuter en eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan Project #TB225 van harte bedanken!

Meer informatie over dit project & de nieuwe TB225 minigraver lees je op www.TB225.be

(bron: Verhoeven Belgium)

www.TB225.be


advertenties

advertenties