vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Projectoproep Publieke Ruimte 2019

Publicatiedatum: 05-07-2018 15:38

Sinds 2008 nodigt Infopunt Publieke Ruimte (toen nog Steunpunt Straten) steden, gemeenten, ontwerpbureaus en private ontwikkelaars uit om projecten in te zenden voor het jaarlijkse praktijkboek Publieke Ruimte en de gelijknamige onderscheiding. Het praktijkboek Publieke Ruimte is intussen een collector's item en de Prijs Publieke Ruimte is een begrip in Vlaanderen en Brussel.

Tijdens het Congres en Forum Publieke Ruimte, op 12 maart 2019 in Gent, wordt het twaalfde praktijkboek Publieke Ruimte voorgesteld. Als orgelpunt van het congres vindt de uitreiking van de Prijs Publieke Ruimte plaats. Iedereen die betrokken is bij een publiekeruimteproject in België kan een dossier inzenden voor deze spraakmakende prijs!

Bovendien maken alle inzenders kans op de speciale Publieksprijs Publieke Ruimte.

Van woonstraat tot tijdelijke ruimte, van stationsomgeving tot stadspark, van bedrijventerrein tot recreatiedomein: alle recente realisaties kunnen meedingen naar de Prijs Publieke Ruimte 2019. De belangrijkste voorwaarden zijn enerzijds de situering in België en anderzijds de projectrealisatie na 1 januari 2014. De projectoproep Publieke Ruimte 2019 wordt afgesloten op 30 september 2018.

Meer info:

http://publiekeruimte.info/prijs-publieke-ruimte/projectoproep-2019

advertenties

advertenties