vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Euro Rent investeert fors in nieuw bouwmaterieel voor grondverzet en wegenbouw

Publicatiedatum: 29-06-2018 07:50

Euro Rent Machineverhuur voegde onlangs diverse grondverzetmachines en ander bouwmaterieel toe aan haar verhuurvloot. Met vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas is Euro Rent al meer dan 45 jaar de verhuurspecialist in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Klanten weten feilloos de weg naar de winkels van Euro Rent te vinden en waarderen het advies, de service en het werken met de meest recente machines.

bron afbeeldingen: Euro Rentbron afbeeldingen: Euro Rent

De voorbije maanden is vooral ingezet op uitbreiding van het assortiment grondverzet en is de vloot van schaarliften en hoogwerkers grondig vernieuwd en uitgebreid. "Alles bij mekaar gaat het om een investering van 2.1 miljoen euro", zegt bedrijfsleider Kris Coppens. De Infra en bouwsector is een belangrijke verhuurmarkt voor Euro Rent. "Deze sector wordt geconfronteerd met steeds nieuwe en hoger wordende aannemingskosten. Door de Cost of ownership (TCO - totale kosten van eigendom) voor materieel zo laag mogelijk te houden, is huren van bouwmachines voor de meeste bedrijven de oplossing."

Kwaliteit voor de juiste prijs

Door de recente investeringen in trilplaten, mini-graafmachines, knikladers, wielladers, dumpers en egalisatieschuiven kan Euro Rent een compleet assortiment aanbieden op het gebied van grondverzet voor de verhuur. Ook kan men terecht voor het emissievrij werken (CO2 neutraal) met een graafmachine. Middels een elektro-hydraulische unit kan men elektrisch en dus emissievrij werken. Extra troef is het lage geluidsniveau waardoor zowel de gebruiker en de omgeving beschermd wordt.

Maar ook diverse modellen mobiele lichtmasten en stroomgeneratoren werden recent aan het gamma toegevoegd. 

In de 2 vestigingen van Euro Rent kan men o.a. terecht voor een uitgebreid assortiment van hoogwerkers, bouwliften, steigers en bouwmachines. En alles aan scherpe prijzen.

Euro Rent supportert mee voor de Duivels

Sinds de officiële aftrap van het WK-voetbal in Rusland, ontvang je bij Euro Rent Machineverhuur een gratis onze duivelse gadgets bij afrekening van elk huurcontract. Iedereen ontvang een schminkset of spiegelhoes. Heb je voor meer dan 250 euro excl. BTW gehuurd? Dan krijg je een gratis voetbal. Supporter mee voor de Belgen en rep je naar Euro Rent, want OP=OP. Meer informatie op www.eurorent.be/nl/wk-2018/

Open tijdens het bouwverlof

Ook tijdens het bouwverlof kunt u terecht voor het huren van al uw bouwmaterieel bij Euro Rent. De filialen in Deurne en Sint-Niklaas blijven open van 07.30 tot 17.00 uur van maandag tot zaterdag. Je kan online reserveren via eurorent.be.

www.eurorent.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuur

advertenties

advertenties