vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

BIA wordt de officiële vertegenwoordiger van Portafill in BENELUX

Publicatiedatum: 07-06-2018 10:59

BIA wordt de officiële vertegenwoordiger van het merk Portafill in België, Nederland en Luxemburg. BIA biedt zijn klanten nu het complete Portafill-assortiment aan bestaande uit compacte kaakbrekers, rotorbrekers, schudzeven, mobiele zeven, wasstations, trommelzeven en transportbanden. Met de workshops, de mobiele technici en de voorraad originele Portafill-onderdelen staat BIA ook garant voor een hoogwaardige aftersales service.

BIA en Portafill zijn verheugd hun partnership te mogen aankondigen. Het productassortiment van Portafill sluit perfect aan op het huidige productaanbod van BIA (Komatsu, Metso, TecnoGen, Hatz).

Bij het ondertekenen van de exclusieve importovereenkomst zei Gregory de Jacquier, General Manager van BIA in de Benelux: "We zijn heel blij en enthousiast over dit nieuwe partnership met Portafill. Zij bieden namelijk producten aan die zeer onderscheidend zijn voor wat betreft hun design, efficiëntie en flexibiliteit. Het Portafill-aanbod sluit perfect aan op ons bestaande assortiment (Metso). Onze positie als specialist en one-stop shop voor alle breek-, zeef- en sorteertoepassingen voor steengroeven, de bouw en de recyclagesector wordt hierdoor versterkt."

Over Portafill

Portafill is een Iers bedrijf dat al meer dan 20 jaar hoogwaardige producten ontwikkelt en fabriceert. Vanuit hun vestigingsplaats in Dungannon in het graafschap Tyrone ontwerpen, fabriceren en testen ze hun assortiment aan innovatieve compacte brekers en zeven voor leveringen over de hele wereld. Portafill loopt voorop in de ontwikkeling van compacte systemen, die snel te installeren, eenvoudig in gebruik en niet belemmerend voor de productiecapaciteit zijn.

www.biagroup.com
www.portafill.com

advertenties

advertenties