vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Nieuwe websites voor wegenbouw.be - leden

Publicatiedatum: 06-06-2018 09:45

In onze branche wordt ook meer en meer geïnvesteerd in online aanwezigheid zoals social media pagina's en uiteraard ook websites, die aangepast dienen te worden aan alle platformen en toestellen. Zo ook onze leden V&V Infra uit Diest en Vanhoutte Buitenaanleg, gevestigd te Asse, lanceerden recent hun nieuwe webstek.

V&V-INFRA investeerde recent nog zwaar in nieuwe machines en materieel. Nu was de website aan de beurt: www.vnvinfra.be . Deze dynamische, familiale en sterk groeiende wegenbouwfirma focust zich op wegenbouw, rioleringswerken, infrastructuurwerken, verkavelingen, verhardingswerken en priv├ęwerken. Wegens de constante groei is het bedrijf op zoek naar extra personeel. Deze vacatures kan je uiteraard ook op de nieuwe website terugvinden.

Buitenaanleg Vanhoutte in Asse richt zich meer op de particuliere markt. Het bedrijf helpt u graag met het realiseren van uitzonderlijke buitenafwerking, zoals aanleg van opritten en terrassen in verschillende afwerkingen, het plaatsen van nieuwe gazon, renovatie van tuinen, heraanleg gras en kleine grondwerken en rioleringswerken. Ook metselwerken en containerverhuur behoren tot het dienstenpakket. Op de nieuwe website www.buitenaanlegvanhoutte.be kan je dit alles in detail bekijken.

snel een budgetoplossing met 'wegenbouw.be - website+'

Licentiehouders hebben binnen de webapplicatie de mogelijkheid om website+ te activeren. Hierdoor wordt er automatisch een website gecre├źerd op basis van de inventaris die op het wegenbouw.be-platform wordt ingegeven, en dit spaart uiteraard tijd uit. De website zelf kan dan grafisch aangepast worden met verschillende kleuren hoofdafbeeldingen, sliders etc, en 'vrije pagina's' kunnen toegevoegd worden. O.a. www.asfaltwerkendevrieze.be maakt gebruik van deze optie. Ook al werd deze op moment grafisch zeer beperkt uitgewerkt geeft dit toch reeds een idee van enkele van de mogelijkheden.

www.wegenbouw.be/bedrijven/705033/v-v-infra
www.wegenbouw.be/bedrijven/420451/buitenaanleg-vanhoutte
contacteer ons voor Website+

advertenties

advertenties