Holgo breidt capaciteit uit met grote investering in nieuw materieel

Gepubliceerd op 01-03-2018 10:00

Om de capaciteit verder uit te breiden en om haar klanten een uitgebreider machinepark aan te bieden, heeft Holgo, specialist in freeswerken en borstelwerken, geïnvesteerd in nieuwe machines. Liefst 3 nieuwe Wirtgen freesmachines werden besteld, alsook een borstelwagen die ondertussen reeds geleverd werd. Door de capaciteitsuitbreiding heeft de firma uit Lanaken meer mensen nodig. De machines kunnen dan nog meer ingezet worden zowel voor dagwerk, nachtwerk als weekendwerk. In totaliteit wil Holgo minstens 5 extra arbeidsplaatsen creëren met de nieuwe investeringen.

De borstelwagen met inhoud 9m3 en voorborstel met hogedruk werd recent geleverd. Deze borstelwagen is ideaal inzetbaar om freeswerk te borstelen. De chauffeur borstelt het freesasfalt opzij en kan het daarna opzuigen. De borstelwagen kan ook onder hogedruk borstelen. Met zijn extra sproeiers, reinigt hij het wegdek nog beter en nóg sneller dan een standaard borstelwagen.

De levering van de nieuwe Wirtgen freesmachines is voorzien voor maart/april.

Volgende machines werden aangekocht:

W250: freesbreedte 2m20: dé grootste

Ideaal om in te zetten op grote werken en om op dikte te frezen. Dit is de grootste en sterkste freesmachine op de markt en haalt het hoogste rendement.

W210 met FCS systeem: freesbreedte 2m: Efficiënt freestrommel wisselen

Om in te spelen op de vraag van de klant, kan Holgo dankzij het FCS systeem snel en efficiënt een freestrommel verwisselen. Hiermee kan je standaard frezen of fijnfrezen.

W150: freesbreedte 1m50: Compact

Deze machine is zeer compact en kan bediend worden door 1 machinist.

 

Holgo is doorheen België op moment actief op verschillende werven zoals E40 Aalter - N382 Waregem - A17 Wevelgem - A2-E314 Leuven: Spitsstrook - E34 Maldegem - N36 Roeselare.

De nieuwe machines zijn dus welkom en kunnen snel ingezet worden.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/536784/home/holgo-n-vVacatures Holgo (klik hier)www.holgo.be
Holgo nv staat voor kwaliteit, flexibiliteit en innovatie - een Wirtgen W210 in actieHolgo nv staat voor kwaliteit, flexibiliteit en innovatie - een Wirtgen W210 in actie
Wirtgen W250Wirtgen W250