vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

V&V INFRA investeert fors voor haar personeel

Publicatiedatum: 01-02-2018 17:17

Wegenbouwer V&V INFRA uit Diest verwent zijn werknemers bij de aanvang van het nieuwe jaar. Naast 2 opleidingsdagen voor het personeel, werden liefst 4 nieuwe machines in gebruik genomen. Een Liebher 914 bandenkraan, geleverd door SOMTP Belgium, en 3 Kubota wielladers, aangekocht bij Luyckx, kwamen eind december toe bij de firma. Door de gestage groei is V&V Infra op zoek naar nieuwe werkkrachten om het moderne machinepark te bedienen.

bron afbeeldingen: V&V Infrabron afbeeldingen: V&V Infra

De Liebher bandenkraan binnendraaier 914 compact werd geleverd met Tiltrotator. De 3 Kubota wielladers R065 HW wielladers,  geleverd met palletvorken en laadbak, dienen als '3e hand' op de werven om de mensen te ontlasten en de productie te verhogen.

V&V-INFRA, dochteronderneming van Vandebos Algemene bouwonderneming uit Alken, is een dynamische, familiale en sterk groeiende wegenbouwfirma (klasse 4). De focus ligt op wegenbouw, rioleringswerken, infrastructuurwerken, verkavelingen, verhardingswerken en privéwerken. Zowel de openbare sector als privéklanten (bv. projectontwikkelaars) behoren tot haar doelgroep. De werven zijn streekgebonden en bevinden zich in een straal van 40 km rond Diest. Door middel van het hoogwaardig materieel (bv. 3D-machinesturing), eigen in- en opmeetwerk en een multidisciplinair team, is V&V-INFRA ondertussen een vaste waarde in haar sector geworden.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/705033/v-v-infra
Vacatures V&V INFRA (klik hier)

Liebher bandenkraan binnendraaier 914 compact met TiltrotatorLiebher bandenkraan binnendraaier 914 compact met Tiltrotator

3 Kubota wielladers R065 hw werden geleverd3 Kubota wielladers R065 hw werden geleverd

advertenties

advertenties