vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Morgen 1 februari opent Dag van de Openbare Ruimte 2018

Publicatiedatum: 31-01-2018 11:38

Paleis 10 van Brussels Expo staat morgen 1 februari 2018 volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte. De vakbeurs plooit voor deze editie terug op 'één dag', maar blijft uiteraard interessant om een bezoek te brengen. Onze wegenbouw.be -  leden Koppen.be (stand 3.10), Wienerberger (4.10)  en Eurodal (4.31) zal u alvast op de beursvloer aantreffen.

Foto Koppen.be (beursstand editie 2017)Foto Koppen.be (beursstand editie 2017)

Beursvloer met innovaties en nieuwe ontwikkelingen

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: Spelen, Licht, Groen, Water & Klimaat, Straatmeubilair, Bestrating en Verkeer & Mobiliteit. Diegenen die op zoek zijn naar gesprekspartners om over visie, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimte te klankborden, kunnen terecht bij de aanwezige studiebureaus op het gebied van Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp.

Lezingen voor inspiratie en kennis

Tijdens de beurs komt u ook alles over de laatste ontwikkelingen en innovaties te weten tijdens een van de gratis seminaries. Spijker uw kennis over actuele onderwerpen bij, werp een blik mee op de toekomst en stel al uw vragen aan de experts. Aan de hand van praktijkgerichte projectvoorbeelden passeren actuele thema's de revue.

Meer info en toegangskaarten:

www.openbareruimte.be

bron foto: eurodal.be - plein met Eurodal vloerplatenbron foto: eurodal.be - plein met Eurodal vloerplaten

bron foto: wienerberger.be - Authentica Retro Varia kleiklinkersbron foto: wienerberger.be - Authentica Retro Varia kleiklinkers

advertenties

advertenties