vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Nieuwe contactpersoon voor Beltrami binnen het domein omgevings- en bestratingswerken in natuursteen

Publicatiedatum: 29-01-2018 16:41

Beltrami heeft Vincent Mottrie aangesteld als de nieuwe contactpersoon binnen het domein omgevings- en bestratingswerken in natuursteen.Vincent kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring en kunde binnen de natuursteensector, van trader over agent tot nationale en internationale sales. Vincent zal instaan voor de verdere dynamisering van Beltrami binnen het domein bestratingen en treedt op als betrouwbare partner voor gemeentebesturen, bij de ontwikkeling en technische ondersteuning van bestratings- en omgevingswerken voor steden en gemeenten.

bron foto: Beltramibron foto: Beltrami

Naast een adviserende en technisch ondersteunende rol, zal Vincent ook creatieve oplossingen in natuursteen aanbieden voor moderne aanleg van bestratingen.

Hij leverde begin jaren 2000 opvallend pionierswerk voor de import van Aziatische materialen. Binnen zijn functie voor de Brachot-Hermant Group stond hij mee aan de wieg en de verdere positionering van de Ierse Blauwe Hardsteen (Kilkenny Limestone)  wereldwijd. Gezien zijn jarenlange expertise en ambities heeft Beltrami dan ook het volle vertrouwen dat de samenwerking met de klanten probleemloos zal verlopen.

( contactgegevens:  Vincent Mottrie  -  GSM 0492/73 24 48  -  Email: vincent.mottrie@beltrami.be )

https://www.beltrami.be

advertenties

advertenties