vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

KPD Academy gaat opnieuw van start

Publicatiedatum: 12-01-2018 08:55

Bij de start van het nieuwe jaar, gaan natuurlijk ook de opleidingen op de KPD Academy terug van start. Al deze opleidingen zijn perfect geschikt voor nieuwe medewerkers. Vaak moeten zij bij de start van hun nieuwe job de werking van Bouwoffice of WIC snel tussendoor oppikken van een of meerdere collega's. Daardoor merkt KPD vaak dat zij slechts een beperkte kennis hebben. Door een opleiding aan de KPD Academy te volgen worden uw nieuwe medewerkers in ideale omstandigheden opgeleid en worden ook voor de basisfunctionaliteiten uw huidige medewerkers ontlast. Bovendien pikken ze ook sommige nieuwigheden op tijdens de opleiding die ze dan nadien efficiënt(er) kunnen toepassen.

KPD Academy heeft haar leerplannen opgesteld en een cursusaanbod samengesteld om ervoor te zorgen dat elke, ervaren of onervaren, gebruiker de beste cursus(sen) kan volgen om van hem of haar een echte KPD-wizard te maken.

Overzicht van de opleidingen

In de opleidingskalender vindt u iedere maand opleidingen voor vNEXT terug. Voor deze volledig nieuwe versie van BouwOffice (module calculatie en offertevorming) werken zij met een opleiding voor bestaande gebruikers en een opleiding voor nieuwe gebruikers.

Voor de opleidingen in de bestaande versie van BouwOffice komen weer alle aspecten van projectopvolging aan bod : offertevorming (voorcalculatie & offerteopmaak), vorderingsstaten (opmaken, versturen, herzieningen, facturatie, ...) en de nacalculatie (werkbegroting, budgetcontrole, rapporteringen, ...).

Voor de algemene directie, budget controllers, financiële directie, ... voorziet KPD met BouwOffice Finance de perfecte oplossing om uw boekhouding te integreren met uw projectopvolging.

BouwOffice WIC werd speciaal voor het projectteam op de werf (of elders) ontwikkeld.  Alle elementen nodig tijdens de uitvoeringsfase zijn er in opgenomen.

De opleidingen zijn onderverdeeld in afzonderlijke gehelen die los van elkaar kunnen gevolgd worden.

Daarnaast voorziet de KPD Academy ook nog opleidingen voor BouwOffice Dagrapporten, BouwOffice Immo en natuurlijk BouwOffice Logistiek.

Je kan de volledige lijst van de opleidingen, tesamen met de cursusbeschrijving terugvinden op de nieuwe website: https://www.kpdacademy.be/website/.

De KPD Academy is het professioneel vormingsinstituut voor de Belgische bouwsector voor alle opleidingen die gebruik maken van de software van KPD Services. Vandaar dat alle opleidingen via tussenkomst van de KMO-portefeuille subsidieerbaar zijn door de Vlaamse Overheid.
Meer informatie en voorwaarden op onze website : https://www.kpdacademy.be/website/kmo-portefeuille/ of door te bellen naar +32(0)3 246 06 10.

 

https://www.kpdacademy.be/website/

advertenties

advertenties