vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Colas Belgium stelt Jan Lecompte aan als Directeur Business Development & Innovatie

Publicatiedatum: 07-12-2017 14:31

Begin Oktober is Jan Lecompte gestart als Directeur Business Development & Innovatie bij Colas Belgium. In deze rol is hij verantwoordelijk voor een duurzame groei van de activiteiten van Colas Belgium. Deze groei omvat zowel organische als externe groei. Hiernaast is hij ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op het vlak van duurzaamheid, nieuwe bedrijfsmodellen, ... .

de website van Colas Belgiumde website van Colas Belgium

Volgens Pierre Majoral, CEO van Colas Belgium, is deze benoeming zowel logisch als noodzakelijk: "Dit laat ons toe om enerzijds de activiteiten op de privé markt verder uit te bouwen en om anderzijds onze positie op de publieke markt verder te versterken. Het is voor Colas Belgium belangrijk dat we competitief zijn op belangrijke opportuniteiten zoals de Tram van Luik, werken aan de Ring, ... . Het moet ons ook in de mogelijkheid stellen om innovatieve producten, zoals een wegdek belegd met fotovoltaïsche cellen (Wattway), ook in België uit te rollen".

Jan Lecompte is handelsingenieur in de beleidsinformatica. Hij behaalde nadien een Master of Business Administration in International Management aan de Vlerick Management School. Hij heeft brede managementervaring opgebouwd binnen de wereld van het vastgoed en de infrastrucuur. Zo bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij bedrijven als DBAssociates/AOS Studley, Prepared Mind en Tractebel Engineering. Hij is als vastgoedprofessional ook lid van RICS. Zijn expertise bevindt zich vooral op het vlak van vastgoed, strategie & innovatie en facility management en infrastructuur.

over Colas Belgium

Colas Belgium is een filiaal van de groep Colas in Frankrijk en telt in België vestigingen in Brussel, Wijnegem, Zolder, Luik en Doornik. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van vervoersinfrastructuur, beantwoordt ze de uitdagingen van mobiliteit, verstedelijking en milieu van de gemeenschappen. De activiteiten van Colas draaien rond stadsinrichting, het bouwen en onderhoud van wegen- luchthaven-, industriële en logistiekinfrastructuur ... . Het bedrijf is ook betrokken op specifieke vlakken : voorbehouden rijvakken voor openbaar vervoer, autocircuit, architecturale- en bouwactiviteiten en een belangrijke industriële activiteit van productie en recycleren van bouwmaterialen ... .

www.colasbelgium.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/587865/colas-belgium

advertenties

advertenties