vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Editie 2018 vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte met nieuw concept

Publicatiedatum: 01-12-2017 08:43

Op 1 februari vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats, het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in openbare ruimte. Het evenement is in 2018 volgens een nieuw concept. De vakbeurs zal in 2018 √©√©n dag omvatten en niet 2 dagen, zoals voorgaande edities. Samen met uw collega's kunt u op deze dag netwerken, kennis opdoen en delen, nieuwigheden ervaren en u laten inspireren.

Op de beursvloer staan 100 toonaangevende bedrijven uit Belgi√ę voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook¬†wordt er speciaal voor u een gratis lezingenprogramma samengesteld waarmee u uw kennis kunt bijspijkeren. Naast zes toplezingen in de hoofdzaal, is er ook een zaal waar bedrijven u informeren over de laatste stand van zaken. Uiteraard verzorgt het vakblad ReScape ook dit jaar een serie inspirerende sessies onder de noemer Talks.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Kijk alvast op de website voor de lezingen die nu al bekend zijn.

Ook nieuw dit jaar is dat u kunt de hele dag genieten van gratis koffie, thee en fris. Tevens biedt een aantal sponsoren u een compleet verzorgde lunch aan. 

www.openbareruimte.be

advertenties

advertenties