Het OCW nodigt uit op 21 november in Wolubilis Brussel: 70 jaar Centra De Groote & 65 jaar OCW

Gepubliceerd op 06-11-2017 08:00

In 1947 creëerde de wet-De Groote de mogelijkheid voor Belgische industrietakken om een collectief onderzoekscentrum op te richten met als doel de technologische ontwikkeling door onderzoek en ontwikkeling te bevorderen en te coördineren. In 1952 werd het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW) opgericht op verzoek van de Belgische wegenaannemers en met toestemming van de bevoegde overheidsdienst. In de naoorlogse periode van wederopbouw is de weg een motor voor economische en maatschappelijke ontwikkeling.

Het OCW nodigt uit - 21 november 2017 in Wolubilis (Brussel) - 70 jaar Centra De Groote & 65 jaar OCW

In 2017 is de weg nog steeds een onmisbare schakel in ons vervoersysteem. Nieuwe technologische ontwikkelingen en maatschappelijke inzichten maken echter dat de weg, zijn actoren en het OCW voortdurend moeten mee-evolueren en anticiperen op de veranderende verwachtingen en behoeften. Innovatie door onderzoek en ontwikkeling, kennisdeling en samenwerking blijven dan ook onmisbaar.

Op 21 november 2017 nodigt het OCW alle spelers in de wegenbranche uit om terug te blikken op zeventig jaar geschiedenis, vooruit te kijken naar de uitdagingen voor de toekomst en de samenwerking te versterken.

Een netwerkingmoment waarop u als wegenprofessional niet mag ontbreken.

Meer info & inschrijven:

 

http://www.brrc.be/nl/65years