Multifunctionele wisselsystemen en veel meer te bekijken op WAF Matexpo stand

Gepubliceerd op 07-08-2017 17:54

WAF zal naar goede gewoonte aanwezig zijn op Matexpo 2017. Op de eigen stand zal u naast de bekende gecombineerde WAF kipper-trekker opgebouwd op een Mercedes Arocs 6 x 4 ook een multifunctioneel wisselsysteem op een MAN TGS 6 x 4 chassis kunnen bewonderen. Met het multifunctionele wisselsysteem kan de vrachtwagen worden ingezet als haakarmvoertuig of als trekker. Verder wordt er ook een haaksysteem getoond dat werd opgebouwd op een Renault C 8 x4 chassis die tevens werd voorzien van een laadkraan HMF 4020 K6, het haaksysteem is voorzien van de Controller+ bediening die zorgt voor een bijzonder snelle en precieze werking.

DAF CF 370 FAT voorzien van een 22T haaksysteem en HMF 2620 K4 laadkraanDAF CF 370 FAT voorzien van een 22T haaksysteem en HMF 2620 K4 laadkraan

Ook op diverse andere standen, oa Mercedes, Volvo en Iveco kan u WAF opbouwen bewonderen. Als veelzijdige constructieve opbouwer met jarenlange ervaring staat het team ter uwer beschikking om u het nodige professioneel advies te geven voor het opbouwen van uw vrachtwagen, dit met de alom gekende kwaliteitsafwerking en bovendien aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Iedereen is meer dan welkom op stand 503.

 

www.waf.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/171770/waf-n-vRegistreer uw gratis toegangskaart voor MATEXPO via wegenbouw.be (klik hier)