vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Studiedienst begeleidt aannemer Dries De Waele bij buitenaanleg nieuwe school in Hofstade

Publicatiedatum: 04-11-2016 12:15

De firma Dries De Waele, die recent verhuisde naar nieuwe vestiging in Erpe-Mere, werkt mee aan de projecten van 'Scholen voor Morgen'. Zij realiseerden de buitenaanleg van de nieuwe school in Hofstade. Hierbij werd de firma bijgestaan door de studiedienst van Deschacht.

“Wij vertrouwen op Deschacht voor zowel studies, advies als materialen. Een gemak voor iedere vakman”, aldus zaakvoerder Dries De Waele.

 

Zaakvoerder Dries De Waele:  “In 2008 ben ik gestart met één medewerker. Vandaag draaien we een jaarlijkse omzet van 1,3 miljoen euro met tien medewerkers. Sinds 1 juli huizen we in een gloednieuw bedrijfsgebouw in de kmo-zone Evenbroekveld van Erpe-Mere.”

“Wij leggen parkings, opritten en terrassen aan voor bedrijven, overheden en particulieren. Ons werk start bij de sloopwerken en gaat tot de afwerking, inclusief de grondwerken, rioleringen en funderingen. We werken regelmatig voor Colruyt. Bij uitbreidingen, renovaties en nieuwe gebouwen regelen wij de complete aanleg van de buitenterreinen.”

Drie in een bij Deschacht: studies, advies en materialen

“De grootste troef van Deschacht? U krijgt onmiddellijk een antwoord op uw vraag.” Dries De Waele, vakman in infrastructuurwerken, doet een beroep op hen voor zowel zijn rioleringsstudies als materialen. En hij is zeer tevreden over de samenwerking. Alle materialen in kunststof zoals buizen en hulpstukken, en infiltratiekratten om regenwater op te vangen. Ook de gietijzeren roosters en putdeksels worden bij Deschacht besteld.”

Scholen voor Morgen: project stedelijke basisschool 't Hofje in Hofstade

De firma deed recent de buitenaanleg van de nieuwe stedelijke basisschool ’t Hofje in Hofstade. Voor de afvoer van het regenwater installeerden zij daar twee types infiltratiekratten: niet-inspecteerbare en inspecteerbare. De voorbereidende rioleringsstudie kwam van Deschacht.

"De ingenieurs van de studiedienst vinden altijd het efficiëntste systeem voor elk project – betrouwbaar én betaalbaar. Zoals nu, bij de combinatie van die kratten. En ik krijg tegelijk een gedetailleerde berekening van de hoeveelheid materialen, de correcte diameters van alle buizen, enzovoort. De service is uitstekend. Ze ontwerpen plannen, geven advies en leveren materialen. Kortom: het totaalpakket. Voor een vakman is dat aangenaam werken.”

www.deschacht.eu
www.wegenbouw.be/bedrijven/805268/ddw
www.driesdewaele.be

Voor de afvoer van het regenwater installeerden we daar twee types infiltratiekratten.Voor de afvoer van het regenwater installeerden we daar twee types infiltratiekratten.

Wij vertrouwen op Deschacht voor zowel studies, advies als materialen. Een gemak voor iedere vakman.Wij vertrouwen op Deschacht voor zowel studies, advies als materialen. Een gemak voor iedere vakman.

advertenties

advertenties